Ταξιδεύει στο Λονδίνο το «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου»

Ταξιδεύει στο Λονδίνο το «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου»

Ταξιδεύει στο Λονδίνο το «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 770 ΦΟΡΕΣ

Στις 6 Νοεμβρίου η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος στις διεθνείς αγορές τουρισμού

Το «ντεμπούτο» του στις διεθνείς τουριστικές αγορές κάνει το «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου», με την παρουσίαση του προγράμματος σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market 2018.

Το πρόγραμμα, που συνιστά μία πρωτοβουλία της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, στο εστιατόριο «Sky 23», του πολυτελούς Hilton London Metropole.

Στην παρουσίαση του προγράμματος «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου» θα παραστούν εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών οργανισμών και φορέων. Ενώ το γεγονός θα καλύψουν δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, που θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα δρώμενα στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως και την πρώτη, που «ανοίγει τον χορό» των τουριστικών εκθέσεων, κάθε χρόνο.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, το οποίο εντάσσεται υπό την «ομπρέλα» του φιλόδοξου προγράμματος «Καλάθι Πρωινού» της ΣΕΤΚΕ, που στόχο έχει τη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα, με τη γαστρονομία και τον τουρισμό. Ακόμη, θα μπορούν να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τις οποίες θα ετοιμάσουν σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, χρησιμοποιώντας αγνά προϊόντα της περιοχής και τις καλύτερες πρώτες ύλες, από τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

Σκοπός του προγράμματος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), που παρουσιάστηκε επίσημα ένα χρόνο πριν, και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη φετινή, τουριστική περίοδο, σε Ρόδο και Κεφαλονιά, από ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα, τα οποία έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση, είναι η ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της χώρας μας και η καθιέρωσή της σε δημοφιλή, γαστρονομικό προορισμό.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό