Μαθητές απο Σουηδία «έσπασαν» τους κουμπαράδες τους και ήρθαν διακοπές στη Ρόδο

Μαθητές απο Σουηδία «έσπασαν» τους κουμπαράδες τους και ήρθαν διακοπές στη Ρόδο

Μαθητές απο Σουηδία «έσπασαν» τους κουμπαράδες τους και ήρθαν διακοπές στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 743 ΦΟΡΕΣ

Δεκαέξι παιδιά από κεντρική πόλη της Σουηδίας

Ερωτευμένα με τη Ρόδο μας και την Ελλάδα μας, που μέχρι σήμερα γνώριζαν μόνο από τις διηγήσεις των γονέων, των παππούδων και των γιαγιάδων τους, δήλωσαν 16 παιδιά από κεντρική πόλη της Σουηδίας, που ήρθαν στο νησί μας για διακοπές πριν από μερικές μέρες,

Μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» τα παιδιά αυτά δήλωσαν ότι συγκέντρωναν τα χρήματα αυτά για τις διακοπές τους από την πρώτη τάξη του δημοτικού τους σχολείου (9 ολόκληρα χρόνια δηλαδή), έτσι ώστε κάποτε να μπορέσουν να έρθουν όλοι μαζί και να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές.

Σχεδόν όλα αυτά τα παιδιά, οι 4 καθηγητές τους και οι 4 γονείς που τα συνόδευσαν, ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τη Ρόδο. «Ήταν επιλογή τους να έρθουν εδώ και πολλά χρόνια. Στο σχολείο τους και στο μάθημά τους, πολλές φορές μιλούσαν για τη Ρόδο και την Ελλάδα.


Ήταν ένα όνειρο δικό τους, εδώ και χρόνια, που έγινε τελικά πραγματικότητα» - είπαν στον συμπατριώτη μας επιχειρηματία και πρόεδρο του συλλόγου εθελοντών τουρισμού κο Κωνσταντίνο Μάτση, με τον οποίο ήρθαν σε πρώτη επαφή, πριν από μερικές μέρες.

Ο ίδιος φρόντισε και τους έφερε σε επαφή με τον Δήμο της Ρόδου, έτσι ώστε στη συνέχεια να γίνει ένα καλωσόρισμα σε αυτά τα παιδιά από την αρμόδια αντιδήμαρχο και τη Διεύθυνση Τουρισμού αντίστοιχα στο δημαρχείο της Ρόδου.

Τα παιδιά αυτά, που μάζευαν στους κουμπαράδες τους εδώ και χρόνια τα χρήματα που απαιτούνταν γι’ αυτό το ταξίδι, έμειναν κατενθουσιασμένα και με τον καιρό που είχαμε αυτές τις μέρες στη Ρόδο, αλλά κυρίως με την φιλοξενία και τα φαγητά που δοκίμασαν.

Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά αυτά μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς – συνοδούς, αναχώρησαν χθες από τη Ρόδο παίρνονταν μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις. Κι είναι βέβαιο ότι θα έρθουν στο νησί μας για διακοπές, πολλές ακόμα φορές.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο