Κυκλοφόρησε το νόμισμα για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Κυκλοφόρησε το νόμισμα για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Κυκλοφόρησε το νόμισμα για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1420 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την κυκλοφορία του επετειακού νομίσματος για την Ένωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα από την Τράπεζα της Ελλάδος, στις 31 Οκτωβρίου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής είχε εξ αρχής στηρίξει το αίτημα των Δωδεκανησιακών σωματείων για την κοπή νομίσματος ζητώντας, με προηγούμενη επιστολή του, από τη Διοίκηση της ΤτΕ να κάνει αποδεκτό το αίτημα των Δωδεκανησιακών σωματείων.
Στην πρόσφατη επιστολή του ο Δημήτρης Κρεμαστινός επίσης αναφέρει ότι τα Δωδεκανησιακά σωματεία επιθυμούν να τιμήσουν τον Διοικητή της ΤτΕ στις επόμενες επετειακές εκδηλώσεις της 7ης Μαρτίου.

Ολόκληρη η επιστολή ακολουθεί:
«Αγαπητέ Γιάννη,
Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας από την Τράπεζα της Ελλάδος του αναμνηστικού νομίσματος για την επέτειο της Ένωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εκ μέρους των Δωδεκανησίων αλλά και προσωπικά, για την κοπή του έπειτα από πρόταση των Δωδεκανησιακών σωματείων.

Επίσης, θα ήθελα να σου μεταφέρω την επιθυμία των Δωδεκανησίων να σε τιμήσουν για αυτήν την συμβολή σου στην ιστορική μας μνήμη κατά τους εορτασμούς της επομένης επετείου, την 7η Μαρτίου 2019. Σε παρακαλώ πολύ ενημέρωσέ με αν θα είσαι διαθέσιμος πλησίον αυτής της ημερομηνίας, ώστε να τους το μεταφέρω.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Κρεμαστινός».

Διαβάστε ακόμη

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ