Στα... σημεία νικήτρια η Αναγέννηση

Συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις της η Αναγέννηση Έμπωνα που  προχθες στ’ Απόλλωνα ως γηπεδούχος επιβλήθηκε 2-0 της πολύ καλής Αδελφοσύνης. 

Οι φιλοξενούμενοι, αν και μπήκαν δυνατά στον αγώνα απειλώντας στο 20 και το 27’ με σουτ του Τοπάλ και του Αϊντενίζ που πέρασαν μόλις άουτ, δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν σωστά αμυντικά και στο 36’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το ωραίο πλασέ του Κατωτικίδη μέσα από την περιοχή.

Στο 57’ ο Αποστολόπουλος από πλευράς Αδελφοσύνης με «κεραυνό» σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασά και ο ίδιος παίκτης βλέποντας στο 87’ εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης πλάσαρε από μακριά, αλλά η μπάλα αφού βρήκε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι, έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους στο 92’ με πλασέ του Νεκτάριου Μήτρου μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Αναγέννηση: Αναστασάς, Γιασιράνης, Παπαθεοδωράκης, Τσιώνης, Χριστοδούλου (92’ Σφυράκης), Χατζηγιαννάκης Σ. (30’ Νικολής), Μήτρου Α., Μερσιώτης (94’ Χατζηγιαννάκης Τ.), Λογοθέτης Α. (46’ Βαρέλης), Κατωτικίδης, Μήτρου Ν. 
Αδελφοσύνη: Καβουκλής Λ. Ζαμαντάκης Σ., Χουρίδης (87’ Μπουλουντίδης), Λιούρας, Μπουμπουλάκης, Καβουκλής Κ., Τσιριγώτης (78’ Στάμου) , Αποστολόπουλος, Αϊντενίζ, Γουλίτσας  (63’ Αποστόλου), Τοπάλ Σ. (85’ Γεωργιάδης).