Στα... σημεία νικήτρια η Αναγέννηση

Στα... σημεία νικήτρια η Αναγέννηση

Στα... σημεία νικήτρια η Αναγέννηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Οι Μπωνιάτες προχθες ως γηπεδούχοι στ’ Απόλλωνα σκόραραν σε κρίσιμα χρονικά σημεία απέναντι στην πολύ καλή Αδελφοσύνη και συνέχισαν με το τελικό 2-0 το νικηφόρο σερί τους

Συνεχίζει τις νικηφόρες εμφανίσεις της η Αναγέννηση Έμπωνα που προχθες στ’ Απόλλωνα ως γηπεδούχος επιβλήθηκε 2-0 της πολύ καλής Αδελφοσύνης.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και μπήκαν δυνατά στον αγώνα απειλώντας στο 20 και το 27’ με σουτ του Τοπάλ και του Αϊντενίζ που πέρασαν μόλις άουτ, δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν σωστά αμυντικά και στο 36’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το ωραίο πλασέ του Κατωτικίδη μέσα από την περιοχή.

Στο 57’ ο Αποστολόπουλος από πλευράς Αδελφοσύνης με «κεραυνό» σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασά και ο ίδιος παίκτης βλέποντας στο 87’ εκτός θέσης τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης πλάσαρε από μακριά, αλλά η μπάλα αφού βρήκε πάλι στο οριζόντιο δοκάρι, έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους στο 92’ με πλασέ του Νεκτάριου Μήτρου μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Αναγέννηση: Αναστασάς, Γιασιράνης, Παπαθεοδωράκης, Τσιώνης, Χριστοδούλου (92’ Σφυράκης), Χατζηγιαννάκης Σ. (30’ Νικολής), Μήτρου Α., Μερσιώτης (94’ Χατζηγιαννάκης Τ.), Λογοθέτης Α. (46’ Βαρέλης), Κατωτικίδης, Μήτρου Ν.
Αδελφοσύνη: Καβουκλής Λ. Ζαμαντάκης Σ., Χουρίδης (87’ Μπουλουντίδης), Λιούρας, Μπουμπουλάκης, Καβουκλής Κ., Τσιριγώτης (78’ Στάμου) , Αποστολόπουλος, Αϊντενίζ, Γουλίτσας (63’ Αποστόλου), Τοπάλ Σ. (85’ Γεωργιάδης).

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων