Ανεξαρτητοποιήθηκε η Χρηστιάννα Πάπιτση απο την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου

Την απόφαση της να αποχωρήσει απο την παράταξη του περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκου έκανε γνωστή πριν απο λίγη ώρα η Περιφερειακή Σύμβουλος Κυκλάδων κ. Χρηστιάννα Πάπιτση. 

Στη δήλωση παραίτησής της που έδωσε στη δημοσιότητα, εξηγεί οτι προέβη σε αυτή την απόφαση για λόγους συνειδησιακής και πολιτικής ηθικής τονίζοντας "οτι δεν  δύναμαι να αποτελώ πλέον μέλος μιας παράταξης η οποία λειτουργεί με τρόπο επιζήμιο για το Νότιο Αιγαίο και το νησί μου τη Σύρο".

Ειδικότερα η δήλωση παραίτησης έχει ως εξής: 

Με την παρούσα γνωστοποιώ από σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 την αποχώρησή μου από την περιφερειακή παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» και την παρουσία μου εφεξής και μέχρι τη λήξη της τρέχουσας περιφερειακής θητείας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, ως ανεξάρτητης Περιφερειακής Συμβούλου. Τιμώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, δηλώνω, για λόγους συνειδησιακής και πολιτικής ηθικής, ότι δεν δύναμαι να αποτελώ πλέον μέλος μιας παράταξης η οποία λειτουργεί με τρόπο επιζήμιο για το Νότιο Αιγαίο και το νησί μου τη Σύρο, έδρα της Περιφέρειας και πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Τα νησιά μας δικαιούνται και αξίζουν καλύτερης αντιμετώπισης, ένα καλύτερο παρόν και μέλλον το οποίο η σημερινή περιφερειακή αρχή αδυνατεί να το εξασφαλίσει.

                                                                                                               Χρηστιάννα Πάπιτση


                                                                                           Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

                                                                                                      Περιφερειακή Ενότητα Σύρου