Με νίκες ξεκίνησαν Τελχινίς και Διαγόρας

Με νίκες ξεκίνησαν Τελχινίς και Διαγόρας

Με νίκες ξεκίνησαν Τελχινίς και Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 111 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησαν στο βόλεϊ νεανίδων με το ίδιο σκορ (3-1) των “Ροδίων Άθλησις” και Φοίνικα αντίστοιχα

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα των νεανίδων η Τελχινίδα και ο Γ.Σ. Διαγόρας. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά επικράτησε με 3-1 σετ του “Ροδίων Άθλησις”, ενώ τα κορίτσια του Αποστόλη Ναλμπάντη κέρδισαν στην Κρεμαστή τον Φοίνικα με το ίδιο σκορ. Αναλυτικότερα:

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΛΧΙΝΙΔΑΣ
Οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά επικράτησαν, στο Βενετόκλειο με 3-1 σετ του “Ροδίων Άθλησις” σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη.

Στο 1ο σετ οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με τις φιλοξενούμενες να ξεφεύγουν 13-16 και 17-19. Στο σημείο αυτό η Τελχινίδα αντέδρασε και με ένα σερί 8-0 πήρε το σετ με 25-19.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχες ήταν καλύτερες και έφθασαν εύκολα στην κατάκτηση και του επόμενου σετ με 25-10.

Η έκβαση του 3ου σετ θύμισε το 1ο, αλλά με αντιστροφή των ρόλων αφού οι αθλήτριες του Βασίλη Προδρομίδη αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 20-15 και 22-18 κατάφεραν με 22-25 να μειώσουν σε 2-1 σετ.
Συναρπαστική ήταν και η συνέχεια με την Τελχινίδα να παίρνει στις λεπτομέρειες το 4ο σετ με 26-24 και τελικά το ματς με 3-1 σε 110΄.

Αναλυτικά: ΡΣΦΠ Τελχινίς – Ροδίων Άθλησις 3-1 σετ σε 110΄(25-19 σε 32΄, 25-10 σε 22΄, 22-25 σε 27΄και 26-24 σε 29΄)
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Μαίρη Παπαδούλη και Ανδρέας Παπαδόπουλος

Οι ομάδες:
ΤΕΛΧΙΝΙΣ: (Νίκος Τσιντομηνάς) Φ. Τερζίου, Ρ. Κουφομανώλη, Γ. Ντάιγια, Δ. Βαρτζιά, Δ. Κρητικού, Κ. Μυρωνίδου, Α. Τερζίου, Κ. Δεληγιώργη, Ειρήνη Κακλαμάνου, Μ. Βογιατζή, Ι. Μετζιώτη, Α. Γκίκα, Π. Σουσάρι και Ε. Μανωλάκη (λ).
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: (Βασίλης Προδρομίδης) Ειρ. Γεράκη, Ά. Ντέμο, Χ. Νουρεδίν, Ε. Σταυρούλη (λ), Ν. Μάλλιου, Στ. Τουλουμτζίδου, Ευρ. Διακολιού, Φ. Μάγκου, Χρ. Σωτηρίου, Μ. Παπαδοπούλου, Φ. Παπαβασιλείου (λ), Α. Ευθυμίου, Ε. Χατζημανώλη και Αγγ. Πίττα.

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ
Ο Διαγόρας συνάντησε αντίσταση στο δεύτερο ματς των νεανίδων, αλλά τελικά επικράτησε του Φοίνικα με 3-1 σετ. Οι «κυανέρυθρες» του Απόστολου Ναλμπάντη πήραν το α’ σετ μετά από σκληρή μάχη με 25-19. Γερή κόντρα υπήρξε και στο β΄ σετ, αλλά και πάλι ο «γηραιός» κέρδισε με βραχεία κεφαλή με 25-23.

Ο Φοίνικας αντέδρασε, θέλοντας να πάρει το σετ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι και τα κατάφερε, κερδίζοντας το γ΄ με 25-20. Ήταν άτυχος όμως στο τελευταίο σετ, καθώς οι «κυανέρυθρες» επικράτησαν με 25-20 και πήραν το ματς με 3-1 σετ.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Σάββας Πάττας και Ανθούλα Δόση.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.