Τον αποσυντόνισε η αποβολή...

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πάρει τρίποντο μέσα στο Ρίολο από τον Πανμοβριακό, παρά το γεγονός πως  προηγήθηκε με 0-1 .Στη νέα απώλεια σημαντικό ρόλο έπαιξαν πολλά πράγματα. 

-Πρώτα απ’ όλα η αποβολή του Μουκίδη στο 54΄ που άφησε με δέκα παίκτες  τον Διαγόρα, ο οποίος μέχρι το σημείο εκείνο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. 
-Κατά δεύτερο λόγο  η έλλειψη καλής ψυχολογίας. Σημειωτέον πως ο «γηραιός» έχει να κερδίσει  σε τέσσερα σερί ματς.
-Και το τρίτο και σπουδαιότερο, ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος, στον οποίο μια τεχνική ομάδα δεν μπορεί να βγάλει ποιότητα.
Θα μπορούσε μάλιστα στο 94΄ η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη να χάσει και το παιχνίδι, αλλά ο Φυλαχτός δεν αποσωβούσε βέβαιο γκολ.

Στο ίδιο  μήκος κύματος κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του κόουτς της ομάδας Πέτρου Ρουτζιέρη, μετά την λήξη του αγώνα:
«Εμείς σίγουρα ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης κι αυτό θα κυνηγάμε σε κάθε παιχνίδι. Οφείλω να συγχαρώ και τις δυο ομάδες, γιατί προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Εμείς καταφέραμε να προηγηθούμε στο παιχνίδι. Η αποβολή όμως και το γεγονός πως μείναμε με δέκα στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε το ρόλο της. Μετά το παιχνίδι ήταν δύσκολο για μας. Προσπαθήσαμε και είχαμε μια-δυο ευκαιρίες να φτάσουμε σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεχθήκαμε ένα γκολ κι ο αντίπαλος ισοφάρισε. Θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στο 94’. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας…».

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11.30  ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 
Για την 7η αγωνιστική, την ερχόμενη Κυριακή ο Διαγόρας θα υποδεχθεί τη Θύελλα Ραφήνας,  σε ένα ματς καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 
Το παιχνίδι αυτό, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα ξεκινήσει στις 11.30, προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά ο αντίπαλος. 
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον αποβληθέντα στο Ρίολο Μουκίδη. Χθες οι «κυανέρυθροι» γυμνάσθηκαν σε δυο γκρουπ, ενώ σήμερα θα έχουν ρεπό.