Απηλλάγη Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας

Απηλλάγη Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας

Απηλλάγη Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 366 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου 26χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής που κατηγορούνταν για το βιασμό Αγγλίδας τουρίστριας πριν από οχτώ χρόνια, στο νησί μας.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Σταύρου Παναγιωτακόπουλου απάλλαξε τον αλλοδαπό κρίνοντάς τον αθώο.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο και ο 26χρονος –σήμερα- Αλβανός παραπέμφθηκε σε δίκη, όλα συνέβησαν στο Φαληράκι στις 29 Ιουνίου 2010 όπου ο αλλοδαπός κατηγορούμενος φέρεται να είχε εξαναγκάσει με τη χρήση σωματικής βίας και εισήλθε σε εξώγαμη συνουσία με την αλλοδαπή, παρά την άρνησή της.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που είχε κάνει η 27χρονη –σήμερα- τουρίστρια η οποία σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς, η ίδια μαζί με ομοεθνή φίλο της διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής του Φαληρακίου όπου εκεί βρισκόταν και ο 26χρονος αλλοδαπός. Μερικές ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Ιουνίου 2010, ο 26χρονος φέρεται να την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία πίσω από το κατάστημα και αφού άσκησε σωματική βία να την υποχρέωσε σε εξώγαμη συνουσία.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί του Σταθμού Φαληρακίου στη 1.30 το μεσημέρι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο, ο οποίος στη συνέχεια συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του για βιασμό.

Ο 26χρονος που από την πρώτη στιγμή αρνούνταν τα όσα του καταλόγιζε η αλλοδαπή, και σύμφωνα με πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς είχε δηλώσει ότι συνδιασκέδαζαν με την καταγγέλλουσα και με τη θέλησή της μετέβησαν στο χώρο πίσω από το μπαρ όπου είχε συνουσία μαζί της χωρίς η ίδια να φέρει την παραμικρή αντίσταση, ισχυρισμό που τονίστηκε και χθες ενώπιον του δικαστηρίου.

Μετά την απολογία του ο αλλοδαπός είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων