Τερζής: «Τα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα...»

Ικανοποίηση υπήρχε μετά τη λήξη του αγώνα στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» χωρίς να πιάσουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης άλλων εμφανίσεων έφτασαν στη νίκη και συνέχισαν να βρίσκονται στην πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο στο βαθμολογικό πίνακα. 

Ο Ιάλυσος όπως φαίνεται διαμορφώνει χαρακτήρα, κάτι που τόνισε ο προπονητής του στη συνέντευξη τύπου. Ο Θανάσης Τερζής ήταν ο μόνος που πήγε στην αίθουσα τύπου μαζί με τον Γεωργίου, καθώς ο Σάββας Ορφανίδης εμφανώς χολωμένος, προτίμησε να μην παραστεί. 

Ο Θανάσης Τερζής αναφερόμενος στο ματς τόνισε: 
«Το παιχνίδι με τον Φοίβο  ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Καταλαβαίνουμε όλοι πως όταν έχουμε ντέρμπι και οι ομάδες είναι τόσο κοντά τοποθετημένες γεωγραφικά, δεν παίζει κανένα ρόλο η βαθμολογική διαφορά. Είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια κι έτσι ήταν και αυτό. Εμείς στο α΄ ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις,. Παρ’ όλα αυτά δεν είχαμε την ισορροπία που έπρεπε ως ομάδα. Μας έλειπε αυτό. Εν τούτοις δικαιούμασταν να έχουμε σκοράρει τουλάχιστον μια φορά. Στο β΄ ημίχρονο ισορροπήσαμε σαν ομάδα και πραγματικά αυτό έγινε καθώς είχαμε περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι μας. Δημιουργήσαμε φάσεις, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις, καταφέραμε και σκοράραμε και με βάση την απόδοση πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη και το παιχνίδι. Τα παιδιά το ήθελαν πολύ το ματς κι αυτό φάνηκε από τον τρόπο που πανηγύρισαν κάθε γκολ. Χτίζουν χαρακτήρα που θα μπορέσει να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι μακρύς ο δρόμος, αλλά βήμα βήμα πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στο στόχο μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι σαν ένα ακόμα βήμα και στο τέλος εύχομαι και πιστεύω πως θα πανηγυρίσουμε την άνοδο». 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ 
Χθες οι παίκτες του Ιάλυσου γυμνάσθηκαν σε δυο γκρουπ, προετοιμαζόμενοι πλέον για το ερχόμενο ματς που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι ντέρμπι κορυφής. Ο πρωτοπόρος  Ιάλυσος, θα πάει στη Βάρδα την Κυριακή να αντιμετωπίσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Παμβουπρασιακό, ο οποίος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό. 
Ο Θανάσης Τερζής πάντως, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε με τραυματισμό, αλλά ούτε και με τιμωρία.