Στην έκθεση του Λονδίνου ο δήμαρχος Ρόδου

Στην έκθεση του Λονδίνου ο δήμαρχος Ρόδου

Στην έκθεση του Λονδίνου ο δήμαρχος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 317 ΦΟΡΕΣ

Στην έκθεση του Λονδίνου βρίσκεται αυτές τις μέρες και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος πραγματοποιώντας σημαντικές επαφές με στόχο την τόνωση της τουριστικής και εμπορικής κίνησης της Ρόδου.

Σε σχετική μάλιστα ανακοίνωση του ο δήμος Ρόδου αναφέρει:

Βασικός και σταθερός στόχος του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου και της Δημοτικής Αρχής ήταν και είναι η τόνωση της τουριστικής και εμπορικής κίνησης στο Νησί, η ανάπτυξη και η καθιέρωση του Νησιού ψηλά στις προτεραιότητες ως τουριστικός προορισμός για τουρίστες απ΄όλο τον πλανήτη. Σ΄αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου που την αποτελούσαν η Αντιδήμαρχος Χατζηλαζάρου, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου και στελέχη της Διεύθυνσης παραβρέθηκαν στην Διεθνή Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market.

Η Ρόδος, η Ιστορία και τα αξιοθέατά της, οι δυνατότητες που προσφέρει για ποιοτικό τουρισμό και οι φυσικές ομορφιές της παρουσιάστηκαν σε ειδικό χώρο στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο χώρος έχει αποτελέσει πόλο έλξης εκατοντάδων επισκεπτών που ενημερώνονται από τη Αντιδήμαρχο Τουρισμού και τα στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης.

Ταυτόχρονα ο Δήμαρχος επικέντρωσε σε συναντήσεις με σημαντικούς παράγοντες ώστε να συζητήσει μαζί τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να δουν τους τρόπους συμβολής τους σε μια τόνωση της τουριστικής κίνησης στην Ρόδο. Έτσι, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδος στο Λονδίνο, με την νυν και πρώην Υπουργούς Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και Όλγα Κεφαλογιάννη και με τουριστικούς πράκτορες, tours operators, στεκόμενος δίπλα στην προσπάθεια των Ξενοδόχων του Νησιού και Επιχειρηματιών από τον χώρο του Τουρισμού.

Η συμμετοχή του Δήμου στην Διεθνή Έκθεση λίγες μόλις μέρες μετά την εκδήλωση για την υπογραφή Μνημονίου για την Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου δείχνει την ύπαρξη συνολικού και ενιαίου σχεδιασμού, την κινητικότητα του Δημάρχου για να ανέβει το Νησί, να λειτουργήσει ως τουριστικός, πολιτιστικός, ιστορικής σημασίας πόλος για όλη την Ευρώπη.

Το τρίπτυχο που στηρίζεται η δραστηριότητα είναι: Σαφείς στόχοι, μεθοδικότητα- Συνεχείς πρωτοβουλίες, επαφές, συνεργασίες - Εξωστρέφεια.

Διαβάστε ακόμη

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ για το σχολείο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποψήφια ευρωβουλευτή Στέλλα Βαλαβάνη

Στη Ρόδο αύριο ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Απορρίφθηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Υγεία στο περιφερειακό συμβούλιο

Εντυπωσιακό video - spot της Αστυνομίας με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά: Η οδήγηση στους δρόμους δεν είναι παιχνίδι

Για μία ακόμα φορά καθαρίστηκε η είσοδος του καταυλισμού των Ρομά στο Καρακόνερο

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Προσοχή! Επιτήδειοι αποσπούν χρήματα από πολίτες και επιχειρηματίες, υποδυόμενοι υπαλλήλους της Περιφέρειας

Νέα Αριστερά: Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου οδηγούν στην πλήρη απαξίωσή του

Ενημερώθηκε το περιφερειακό συμβούλιο για την 9η Διεθνή Διάσκεψη για τους Ωκεανούς