Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση  του συλλόγου των αιμοδοτών

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Όπως είχε προαναγγείλει η διοίκηση του συλλόγου το μοναδικό θέμα της γενικής συνέλευσης ήταν η τροποποίηση του ισχύοντος καταστατικού του συλλόγου.
Στη συνέλευση παρευρέθηκαν αρκετά μέλη του συλλόγου, εκ των οποίων το επίτιμο μέλος ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας, ο γιατρός και Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Σωτρίλλης, ο οποίος εκτός από το ότι είναι μέλος του συλλόγου, εκπροσωπούσε και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Παρευρέθηκε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης ως δικηγόρος του συλλόγου και υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Ο κ. Φλεβάρης είναι παλιό μέλος του συλλόγου και πάντα στηρίζει τις δράσεις του (είναι τακτικός εθελοντής αιμοδότης κάθε 3 μήνες), συμμετέχοντας στο θεατρικό έργο του συλλόγου πέρυσι και προσφέροντας αφιλοκερδώς τις νομικές του υπηρεσίες κάθε φορά που θα του ζητηθεί γι’ αυτό και ο σύλλογος τον ευχαριστεί θερμά. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά και όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν και είναι πάντα κοντά στις δράσεις του.