Ηρακλής Μαριτσών: Το μυαλό σε εγρήγορση και τα πόδια στο έδαφος

Καλύτερος γίνεται, αγωνιστική με αγωνιστική, ο Ηρακλής Μαριτσών, οι νίκες έχουν αρχίσει να γίνονται συνήθεια, ωστόσο ο Κώστας Πάττας δεν εφησυχάζει.

 Αφ’ ενός είναι ο πρώτος που γνωρίζει πως η ομάδα του έχει περαιτέρω περιθώρια βελτίωσης, αφ’ ετέρου ξέρει πως το παραμικρό χαλάρωμα μπορεί να κοστίσει, οπότε είναι λογικό να προσπαθεί να διατηρήσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του σε εγρήγορση και τα πόδια τους σταθερά στη γη.

 «Είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε με δουλειά και ταπεινότητα.  Προσπαθούμε να βλέπουμε κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι και αυτό που μας περιμένει με αντίπαλο τον Διγενή, προφανώς και είναι δύσκολο», τόνισε ο τεχνικός των «ροπαλοφόρων», ο οποίος δεν υπολογίζει, στο ματς του προσεχούς Σαββάτου, στις υπηρεσίες των τραυματιών Παπακωνσταντή και Πίσκαπα, καθώς και του Σπύρου Λολάκη, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό δεν συμμετέχει στις δραστηριότητες της ομάδας και είναι πιθανό τον Ιανουάριο να αποχωρήσει.  

 Η προετοιμασία του Ηρακλή θα ολοκληρωθεί με την αυριανή τελευταία προπόνηση, η οποία θα διαδεχθεί τη σημερινή μέρα ξεκούρασης.