Δυναμικό «παρών» ο Κάδμος στην  αμαξοδήγηση

Ο πρωτοπόρος-εγκαθιδρυτής της αθλητικής ιππασίας στο νησί μας και γενικότερα στο Αιγαίο, Ιππικός Όμιλος Ρόδου "Ο Κάδμος", ταξιδεύει με οκτώ αξιόλογους αθλητές και συγκεκριμένα την Ελίνα Πιλατάκη, τον Φίλιππο Φάκκα, τον Χρήστο Κατσουράκη, την Μαρία Σαρούκου, τον Μιχαήλ  Μπιλιά, την Carolien Brix, την Zoe Brix και τον Λάκη Χατζηβασιλείου όπως επίσης με τρία αμαξίδια για το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.
Εκεί θα συμμετάσχει στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου στο δύσκολο και πολυέξοδο αγώνισμα της αμαξοδήγησης, οι αγώνες για τα οποία θα πραγματοποιηθούν την 9η και 11η Νοεμβρίου.

Ο Κάδμος με προπονητή σε όλα τα αγωνίσματα της  ιππασίας τον Λάκη Χατζηβασιλείου, έδωσε το έναυσμα στο υπόλοιπο Αιγαίο ώστε να δημιουργηθούν και άλλοι ιππικοί όμιλοι μέσα από το καλό παράδειγμα για τη σωστή συμπεριφορά εκπαίδευσης και προπόνησης με το άλογο σε αρκετούς ιππείς και αμαζόνες με αποτέλεσμα να εντυπωσιάζουν σε όποια πίστα έχουν αγωνιστεί ή προπονηθεί. Απόδειξη είναι οι αρκετοί αθλητές από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης που έρχονται κάθε χρόνο για προπόνηση, σεμινάρια και πρακτική. Προσφάτως μάλιστα ήρθε πρόταση από μεγάλο όμιλο της Τουρκίας ώστε να υπάρξει συνεργασία στην αθλητική και τουριστική ιππασία με τον Κάδμο. Τέλος, ο όμιλος ευχαριστεί τους χορηγούς του BLUE STAR και EUROPCAR για τη στήριξη.