Ξεσηκωμός αγάπης για τον Ηρακλή στα Μαριτσά

Ενθουσιασμός επικρατεί στα Μαριτσά για την εξαιρετική πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries και οι πάντες στις τάξεις της ομάδας ελπίζουν, πως στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Διγενή, το οποίο δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν δύσκολο και επικίνδυνο, στις εξέδρες του γηπέδου θα βρίσκεται περισσότερος κόσμος από κάθε προηγούμενη φορά.

Η διοίκηση απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους φιλάθλους της περιοχής να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας με την παρουσία του και τη φωνή του και να την ωθήσει στην κατάκτηση άλλης μίας σημαντικής νίκης. Μίας νίκης που αν έρθει, θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη και θα διατηρήσει τους «ροπαλοφόρους» σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.  

Ευχές στον Παπακωνσταντή
Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και για γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους εύχονται η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή στον άτυχο Κώστα Παπακωνσταντή, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη στους χιαστούς. Ο σύλλογος των Μαριτσών θα παραμείνει στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, βοηθώντας τον, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, σε ό,τι χρειαστεί.

Γιορτάζει τον πολιούχο
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την τοπική κοινωνία των Μαριτσών, η οποία γιορτάζει τον πολιούχο της. Ο Ταξιάρχης είναι και ο προστάτης του Ηρακλή, οι άνθρωποι του οποίου εύχονται στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες χρόνια πολλά.

Ευχαριστίες για τα αποδυτήρια
Τις θερμές ευχαριστίες της στον επιχειρηματία Μανώλη Χατζημανώλη, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή, εκφράζει η διοίκηση του Ηρακλή, για την υπερπολύτιμη βοήθειά του στην προσπάθεια επέκτασης, ανακαίνισης και αναβάθμισης των αποδυτηρίων του γηπέδου των Μαριτσών.