Κολοσσός: «Σειρήνες» από Ρόδο για Πίνκστον

Κολοσσός: «Σειρήνες» από Ρόδο για Πίνκστον

Κολοσσός: «Σειρήνες» από Ρόδο για Πίνκστον

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 221 ΦΟΡΕΣ

Αν δεν μείνει τελικά στην Πάτρα ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ, ο Κολοσσός H Hotels τον έχει στα «υπ’ όψιν»

Μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο είχαμε συνηθίσει τη μετακίνηση αθλητών από τη Ρόδο στην Πάτρα. Φέτος, ο Κολοσσός H Hotels έκανε αυτός επιλογή από τον Προμηθέα, κατά τη μεταγραφική περίοδο (Δημάκος), και τώρα φαίνεται πως κάνει και δεύτερη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Προμηθέας δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του 27χρονου Τζέιβον Πίνκστον παρότι τον έφερε στην Πάτρα κι ετοιμαζόταν να κάνει ντεμπούτο την περασμένη Δευτέρα στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου Βιλανόβα, που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 παρά το ότι είναι μόλις δύο μέτρα, επιλέχθηκε για ν’ αντικαταστήσει τον Τερέλ Παρκς όμως δεν θα είναι απίθανο αν τελικά αντικαταστήσει άλλον ψηλό, σε άλλη ομάδα και συγκεκριμένα τον Τιμ Κέμπτον στον Κολοσσό.

Το ενδιαφέρον από την πλευρά των Ροδιτών υπάρχει, δεδομένου ότι οι «θαλασσί» ψάχνονται για αλλαγές στους ξένους. Όμως, αν δεν πέρασε το τσεκάρισμα του Προμηθέα, ίσως εν τέλει να μην περάσει και τον αντίστοιχο έλεγχο του Κολοσσού.

Για την ιστορία να πούμε πως για τον Πίνκστον η φετινή θα είναι η τρίτη του χρονιά ως επαγγελματίας καθώς έχει παίξει σε Ιταλία και Πολωνία.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.