Πολλή δουλειά για το ντέρμπι στον Ιάλυσο

Πολλή δουλειά για το ντέρμπι στον Ιάλυσο

Πολλή δουλειά για το ντέρμπι στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 180 ΦΟΡΕΣ

Δεν αποκλείονται αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Θανάση Τερζή

Με ιδιαίτερη σοβαρότητα συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Ιάλυσος, για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, που τον φέρνει στη Βάρδα την Κυριακή το μεσημέρι στις 13.30, να αντιμετωπίζει τον δεύτερο της βαθμολογίας Παμβρουπρασιακό.

Είναι ένα ντέρμπι που οι «ερυθροκίτρινοι» αντιμετωπίζουν σοβαρά αλλά και σαν ευκαιρία, για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, τη στιγμή που ο τρίτος του πίνακα Παλληνιακός θα κάνει το ρεπό του.
Οι παίκτες του Ιάλυσου γυμνάσθηκαν και χθες στο «Οικονομίδειο», χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε με τραυματισμό αλλά ούτε και με τιμωρία.

Ο Θανάσης Τερζής έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και εξακολουθεί να προσθέτει στο παιχνίδι και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, στοιχεία που θέλει ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα της Κυριακής, δεν αποκλείεται να γίνουν μια-δυό αλλαγές που θα κρίνει ο ίδιος, προκειμένου να βελτιώσει κι άλλο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Η προετοιμασία του Ιάλυσου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα για το ματς της Κυριακής στη Βάρδα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.