Πολλή δουλειά για το ντέρμπι στον Ιάλυσο

Με ιδιαίτερη σοβαρότητα συνέχισε χθες την προετοιμασία του ο Ιάλυσος, για το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, που τον φέρνει στη Βάρδα την Κυριακή το μεσημέρι στις 13.30, να αντιμετωπίζει τον δεύτερο της βαθμολογίας Παμβρουπρασιακό.

Είναι ένα ντέρμπι που οι «ερυθροκίτρινοι» αντιμετωπίζουν σοβαρά αλλά και  σαν ευκαιρία, για να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, τη στιγμή που ο τρίτος του πίνακα Παλληνιακός θα κάνει το ρεπό του. 
Οι παίκτες του Ιάλυσου γυμνάσθηκαν και χθες στο «Οικονομίδειο», χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε με τραυματισμό αλλά ούτε και με τιμωρία. 

Ο Θανάσης Τερζής έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και εξακολουθεί να προσθέτει στο παιχνίδι και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, στοιχεία που θέλει ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα της Κυριακής, δεν αποκλείεται να γίνουν μια-δυό αλλαγές που θα κρίνει ο ίδιος, προκειμένου να βελτιώσει κι άλλο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. 

Η προετοιμασία του Ιάλυσου θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα  αναχωρήσει  για την Αθήνα για το ματς της Κυριακής στη Βάρδα.