Στην έκθεση Philoxenia η Ρόδος

Στην έκθεση Philoxenia η Ρόδος

Στην έκθεση Philoxenia η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 289 ΦΟΡΕΣ

Το νησί της Ρόδου συμμετέχει στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2018 που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. και ξεκινά σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η διεύθυνση τουρισμού του δήμου Ρόδου θα δώσει το παρών στη διοργάνωση που θα διαρκέσει μέχρι τις 11 του μήνα μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έχοντας παρουσία στο περίπτερό της έκτασης 176 τ.μ.
Η Philoxenia αποτελεί έκθεση - ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό καθώς σε αυτήν αποτυπώνεται το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας. Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, αλλά και στην αυτοδιοίκηση να παρουσιάσει τις ομορφιές των ελληνικών προορισμών.

Το τουριστικό επιχειρείν εμπιστεύεται την Philoxenia για την προβολή του, ενώ και όλη η τουριστική Ελλάδα, μέσω των 13 Περιφερειών, καθώς και πολλών δήμων από όλη τη χώρα, έχει δυναμική παρουσία στην κορυφαία ελληνική τουριστική έκθεση.
Το 2017 η Philoxenia υποδέχθηκε επαγγελματίες και κοινό στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ οι επισκέπτες της έφτασαν τους 20.000, οι εκθέτες ήταν 400 από 18 χώρες, ενώ πραγματοποιήθηκαν πάνω από 4.000 «ραντεβού» μεταξύ των εκθετών και μεγάλων τουριστικών «παικτών» από 36 αγορές - στόχους για την Ελλάδα, τα οποία προλείαναν το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες.

Η αντοχή της στον χρόνο αποτελεί απόδειξη της συνέπειας, με την οποία αντιμετωπίζει τον τουρισμό ο εθνικός εκθεσιακός φορέας.
Το πρόγραμμα της Philoxenia συνιστά αποτέλεσμα των διεθνών διασυνδέσεων της Δ.Ε.Θ. – HELEXPO και τελεί υπό την εποπτεία του Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών και την υπό αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος