Αθωώθηκε ασφαλιστής από το Τριμελές Εφετείο

Αθωώθηκε ασφαλιστής από το Τριμελές Εφετείο

Αθωώθηκε ασφαλιστής από το Τριμελές Εφετείο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 437 ΦΟΡΕΣ

Αθώος κρίθηκε χθες από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 63χρονος που κατηγορούνταν για υπεξαίρεση ποσού ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας και από εντολοδόχο.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, σύμφωνα με οποίο ο 63χρονος ιδιοποιήθηκε παράνομα ξένο ολικά ή εν μέρει κινητό πράγμα, το οποίο του το είχαν εμπιστευθεί λόγω της ιδιότητάς του ως εντολοδόχου και ήταν ιδιαίτερα μεγάλης αξίας.

Πιο συγκεκριμένα, στη Ρόδο και κατά τα έτη 2007, 2008 και 2009 ο 63χρονος φέρονταν με την ιδιότητά του ως πράκτορας ασφαλίσεων σε εταιρεία ιδιοποιήθηκε παράνομα το συνολικό χρηματικό ποσό των 32.000 ευρώ, το οποίο του κατέβαλαν τμηματικά ως ασφάλιστρα οι διάφοροι ασφαλισμένοι στην εταιρεία προκειμένου να τα αποδώσει σε αυτή, όμως ο κατηγορούμενος ουδέποτε τα απέδωσε ως είχε υποχρέωση ως πράκτορας, αλλά ιδιοποιήθηκε αυτά, η δε αξία του αντικειμένου της υπεξαίρεσης ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 32.000 ευρώ το οποίο συνιστά μεγάλη αξία.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες και το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Στέλιου Αλεξανδρή και Αχιλλέα Δασκαλάκη έκρινε αθώο τον 63χρονο.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο