Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στη Λίνδο...

Ποδοσφαιρικό  υπερθέαμα στη Λίνδο...

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στη Λίνδο...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Για ακόμα μια φορά σε παιχνίδι του Κλεόβουλου, τα γκολ έπεφταν «βροχή», με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση (1-3) και στο τέλος να παίρνουν τη νίκη από τον Άρη με 4-3

Άλλο ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε σε αγώνα όπου η μια από τις δύο ομάδες ήταν ο Κλεόβουλος.

Όπως συνηθίζεται σε παιχνίδια της ομάδας της Λίνδου, τα γκολ πέφτουν βροχή και κάτι τέτοιο έγινε και προχθές στο αγώνα της με τον Άρη.

Αν και οι Αρχαγγελίτες προηγήθηκαν 0-2 και 1-3, δεν μπόρεσαν να «φρενάρουν τους επιθετικούς του Κλεόβουλου, οι οποίοι κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν τη νίκη με 4-1, αν και στο 3-3 είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο.

Στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο, μόνο ο Άρης ήταν ανώτερος και κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα (0-2), ενώ "σπατάλησε" και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του.

Στο φινάλε ο Κλεόβουλος μείωσε και ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-2. Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι η ομάδα του Γιώργου Σάββενα κατάφερε να πάρει... αέρα δύο τερμάτων, αλλά οι "κυανόλευκοι" δήλωσαν "παρών" στο αμέσως επόμενο διάστημα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τα δύο τέρματα του Χατζηνικόλα.

Η αποβολή του σκόρερ των δύο γκολ για τους Λινδιακούς στο 79' δεν επηρέασε το συγκρότημα του Δημήτρη Δογιάμα που στο 82' με το τέρμα του Αλέκου Κακλαμάνου πήρε τη νίκη με 4-3.

Φάσεις και Γκολ:
10' Σέντρα του Δημουλά από τα δεξιά, ο Μάλλιος με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

14' Κάθετη μπαλιά του Χατζηλιόντα στον Μάλλιο, ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ, αλλά καθυστέρησε να πλασάρει και ο Χρυσανθής τον πρόλαβε με τα πόδια.

23' Μετά το βολέ του Καραγιάννη και την αδράνεια της άμυνας του Κλεόβουλου, ο Κρεκούκιας πήρε την μπάλα και αφού πέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο έκανε σε κενή εστία το 0-2.

32' Μπαλιά του Αθανασίου στον Χατζηνικόλα που βρέθηκε μόνος στην περιοχή, όμως πρόλαβε και έδιωξε ο Καραγιάννης μετά το κακό κοντρόλ του επιθετικού του Κλεόβουλου.

37' Εκτέλεση φάουλ του Κολιοκώστα, ο Λάκης Κακλαμάνος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καραγιάννη.

39' Μπαλιά του Δανά στον Μάλλιο που μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, αλλά ο Χρυσανθής μπλόκαρε τη μπάλα στην προσπάθεια του να τον "κρεμάσει" και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα

41' Ωραία συνεργασία Μαριεττάκη- Αθανασίου, ο πρώτος έστρωσε στον δεύτερο που με τρομερό σουτ στο δεξί "παραθυράκι" του Καραγιάννη μείωσε σε 1-2.

43' Λάθος του Γκίκα μέσα στην περιοχή του Άρη, ο Κολιοκώστας έκανε το σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

50' Ο Μάλλιος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και σούταρε δυνατά, αλλά αρχικά ο Χρυσανθής με δύσκολη επέμβαση και εν συνεχεία ο Χαμιτάι που έδιωξε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή, του στέρησαν το γκολ.

52' Σέντρα του Μάλλιου από τα αριστερά, ο Κρεκούκιας παρότι με πλάτη στο τέρμα, γύρισε το σώμα του και με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-3.

56' Εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Κολιοκώστα στον Χατζηνικόλα, ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα και μείωσε σε 2-3.

64' Νέα μεγάλη επέμβαση του Χρυσανθή στη δεξιά του γωνία στο δυνατό σουτ του Κοντόγιαννου έξω από την περιοχή.

67' Ατομική προσπάθεια του Κολιοκώστα από τα δεξιά, έκανε την "συστημένη" σέντρα και στο δεύτερο δοκάρι ο Χατζηνικόλας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3.

79' Ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Άρη. Μετά από σέντρα του Κρεκούκια από δεξιά, ο Λάκης Κακλαμάνος έκανε "τσαφ" και ο Μάλλιος που περίμενε στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας.

Στο ξεκίνημα της συγκεκριμένης φάσης ο Χατζηνικόλας έκανε φάουλ στο Χατζηλιόντα όπου ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα και αργότερα του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι ο Κλεόβουλος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές. Παράλληλα αποβλήθηκε και ο Λάμπης που βρίσκονταν στον πάγκο των γηπεδούχων για έντονες διαμαρτυρίες

82' Από μπαλιά του Αθανασίου, ο Αλέκος Κακλαμάνος κατέβασε τη μπάλα παρά την πίεση των αμυντικών και με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Στην συγκεκριμένη φάση διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για οφ- σάιντ, με αποτέλεσμα ο προπονητής τους, Γιώργος Σάββενας να αποβληθεί.

Καλύτεροι από τον Κλεόβουλο ήταν οι Χατζηνικόλας, Μαριεττάκης και Κολιοκώστας, ενώ από τον Άρη οι Κρεκούκιας, Χατζηλιόντας και Κοντόγιαννος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Τσοπανάκης με βοηθούς τους Κόττορο, Σαρρή.

Οι συνθέσεις:
Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Γιαννιού (58' λ. τρ. Τσιάτσος), Χαμιτάι, Γιατσιάτσος, Κακλαμάνος Εμμ., Μαριεττάκης, Αθανασίου, Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Αλ., Κολιοκώστας (89' Ταγκάεφ, 92' λ.τ. Μπολομπάνι), Χατζηνικόλας.
Άρης: Καραγιάννης, Δημουλάς, Πομπού, Δανάς, Θοδωρή, Γκίκας, Κρεκούκιας, Χατζηλιόντας, Κοντόγιαννος, Μάλλιος, Κατσούλης (59' Δουκίσσης).

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων