Διαγόρας Βατίου: Καθηλωμένος ναι, όμως τίποτα δεν χάθηκε

Διαγόρας Βατίου: Καθηλωμένος ναι, όμως τίποτα δεν χάθηκε

Διαγόρας Βατίου: Καθηλωμένος ναι, όμως τίποτα δεν χάθηκε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 153 ΦΟΡΕΣ

Την αποκατάσταση της «τραυματισμένης» ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του θέτει ως πρώτη προτεραιότητα ο Γιάννης Καμπούρης

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ο Διαγόρας Βατίου, που την Κυριακή στ’ Αφάντου κατέγραψε την έβδομη ήττα του στο πρωτάθλημα σε σύνολο οκτώ αγώνων, παραμένει «κολλημένος» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει πλέον να διαχειριστεί την αφόρητη πίεση του «πρέπει».

Το μεγάλο στοίχημα για τον Γιάννη Καμπούρη, ο οποίος απέδωσε το εις βάρος της ομάδας του 3-1 από τον ΑΕΡΑ στα ανεπίτρεπτα μεγάλα και ασυγχώρητα λάθη στην αμυντική λειτουργία, είναι να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του, να τους ηρεμήσει και να τους πείσει πως είναι στο χέρι τους να αντιστρέψουν τη σίγουρα δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί, αρκεί να δείξουν πίστη και διάθεση να παλέψουν.

Οι αποστάσεις από τις ομάδες που έχουν ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία είναι μικρές για να μην μπορούν να καλυφθούν, με τους «κυανέρυθρους» να εκτιμούν πως μόλις έρθει η πρώτη νίκη, τα πόδια θα «λυθούν» και η ομάδα θα ξεκινήσει την αντεπίθεσή της.

Αρκεί φυσικά η παρθενική επιτυχία να μην αργήσει και υπ’ αυτή την έννοια, το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κλεάνθη που ακολουθεί στο πρόγραμμα, μοιάζει μ’ έναν πρώτο «τελικό».

Το μοναδικό-και μεγάλο-πρόβλημα που συνεχίζει να «πονοκεφαλιάζει» τον τεχνικό των Βατενών αναφέρεται στον τραυματία Γιάννη Έλληνα, ο οποίος θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Τέλος, ματιές στη μεταγραφική αγορά ρίχνουν από τώρα οι Βατενοί, ώστε όταν έρθει ο Ιανουάριος, να είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα τους στις θέσεις που «πονάει».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!