Εκδήλωση της “Ροδαυγής” και του Κολλεγίου Ρόδου

Εκδήλωση της “Ροδαυγής” και του Κολλεγίου Ρόδου

Εκδήλωση της “Ροδαυγής” και του Κολλεγίου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 304 ΦΟΡΕΣ

Αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Παπαγεωργίου

Η Κυριακή 18 Νοεμβρίου του 2018 είναι ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Παπαγεωργίου. Ανάμεσα στις δράσεις που οργανώνει το Κολλέγιο Ρόδου, από τις 11.00 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ., οι μαθητές θα ενημερώνουν, προφορικά και μέσω φυλλαδίων, γονείς και κοινό για το έργο του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ».

Υπό την επίβλεψη των μελών του συλλόγου, οι «μικροί εθελοντές» θα προχωρήσουν σε δειγματοληψίες (από ενήλικες) για την τράπεζα μυελού των οστών και θα είναι επεύθυνοι σε μικρό Μπαζάρ γλυκών (που θα φτιάξουν οι οικογένειές τους), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Σύλλογο, για την ενίσχυση παιδιών και των οικογενειών τους, που χρειάζονται στήριξη.

Η ευαισθητοποίηση των παιδιών του Κολλεγίου ως προς τον εθελοντισμό ξεκινάει από τους άξιους εκπαιδευτικούς τους. Η θέσπιση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων της 7ης Νοεμβρίου ως «Ημέρας Αφιερωμένης στον Εθελοντισμό για την Αιμοδοσία και το Μυελό των οστών» λειτουργεί ως αφορμή για επίσημες δράσεις, σαν αυτή. Η μύηση των μαθητών στη συγκεκριμένη διαδικασία που αφορά το συλλόγο, θα πραγματοποιηθεί από μέλη της “ΡΟΔΑΥΓΗΣ” μερικές μέρες πριν (13/11). Ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ» λοιπόν, θέλει να ευχαριστήσει το Κολλέγιο Ρόδου για τη διαρκή στήριξη του έργου του.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας