Δυσαρέσκεια στον Αρχάγγελο για την Περιφέρεια

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έτυχε η Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου και οι εκπρόσωποί της από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, εξέφρασε χθες με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος κ. Αργύρης Αργυρού.

 Αφορμή ήταν η εκδήλωση που διοργανώθηκε προχθές στον Αρχάγγελο με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, «Αegean mamas know best», στην οποία δεν εκλήθη κανένας εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας, όπως θεωρούν ότι επιτάσσει το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου επιβεβαίωσε στη «Ροδιακή» τα παραπάνω υποστηρίζοντας παράλληλα ότι είχε έντονο τηλεφωνικό διάλογο με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.  

Σύμφωνα με τον κ. Αργυρού, ο ίδιος ρώτησε τον Περιφερειάρχη «για ποιο λόγο η κα. Γιασιράνη που είχε την ευθύνη της εκδήλωσης δεν κάλεσε τη Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου;» για να πάρει την απάντηση «γιατί τα λεφτά δικά σου είναι;».

Τότε σύμφωνα και πάλι με τον κ. Αργυρού, ο ίδιος ανταπάντησε στον Περιφερειάρχη «τα λεφτά του Χατζημάρκου είναι ή του ελληνικού λαού;».  

Γενικώς πάντως το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει επικίνδυνα, χωρίς ακόμη καλά – καλά να έχει ξεκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος…