Κινητοποίηση την Παρασκευή των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Κινητοποίηση  την Παρασκευή  των εργαζομένων  της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Κινητοποίηση την Παρασκευή των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ αποφάσισε να πραγματοποιήσει κινητοποίηση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, στις 12.00, έξω από την Περιφέρεια Δωδ/σου και τον Δήμο Ρόδου, με αίτημα την άμεση ανανέωση της διάρκειας του ισχύοντος καταστατικού της δομής (ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ) και για τα επόμενα 15 – 20 έτη, η ισχύς του οποίου λήγει στο τέλος του 2018.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Ρεσβάνης θα επιδώσει εκ νέου σε Δήμο και Περιφέρεια το σχέδιο νομοθετικής πρότασης, το οποίο επεξεργάστηκε το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ με τις δράσεις και το πολύτιμο έργο αυτής της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας, ως πρόσθετου μηχανισμού για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την πρόληψη των φυσικών καταστροφών στην περιοχή.

Στα πλαίσια του αιτήματος αυτού οι εργαζόμενοι στην εταιρία θα ζητήσουν μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο να παρέμβουν οι ίδιοι ή διά των εκπροσώπων τους, μαζί με αντιπροσωπεία του Σωματείου και του Ε.Κ.Ρ στον Υπουργό Εσωτερικών, που θα βρίσκεται στη Σύρο, τις επόμενες μέρες και να του ζητήσουν να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα.

Η Διοίκηση του Σωματείου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να αποκτήσει η λειτουργία της εταιρίας μονιμότερα χαρακτηριστικά.
“Καλούμε του εργαζόμενους συναδέλφους στην τους υπόλοιπα σωματεία και τις εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας και περιβάλλοντος να στηρίξουν και να συμμετέχουν στη κινητοποίησή μας, την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, έξω από την Περιφέρεια Δωδ/σου και τον Δήμο Ρόδου, στις 12.00”, αναφέρει ανακοίνωση του σωματείου.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!