Τουρνουά μίνι βόλεϊ στο «Ροδίων Άθλησις»

Τουρνουά μίνι βόλεϊ στο «Ροδίων Άθλησις»

Τουρνουά μίνι βόλεϊ στο «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 124 ΦΟΡΕΣ

Διοργανώνεται την Κυριακή με τη στήριξη της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, για παιδιά ηλικίας 6 ως 12 ετών

Σημαντικό τουρνουά μίνι βόλεϊ οργανώνουν από κοινού την ερχόμενη Κυριακή το «Ροδίων Άθλησις» και η Τοπική Επιτροπή Δωδεκανήσου. Σε αυτό μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά των σχολείων, μαθητές και μαθήτριες, παίκτριες-παίκτες συλλόγων αλλά και όσα από τα παιδιά θέλουν να παίξουν αυτή τη μέρα και να μάθουν το άθλημα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα τελειώσει στις 12.30.

Η σχετική ανακοίνωση του «Ροδίων» για το συγκεκριμένο γεγονός αναφέρει: «Η ημέρα για τη διεξαγωγή του «7ου τουρνουά μίνι βόλεϊ» από το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και την τοπική επιτροπή Δωδεκανήσου πλησιάζει!
Στις 18/11/2018 περιμένουμε τις φίλες και τους φίλους ηλικίας 6 έως 12 ετών, να δώσουμε μια ευχάριστη νότα στην Κυριακή μας και να περάσουμε ένα πρωινό γεμάτο παιχνίδι!

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων Δωδεκανήσου, μαθητές οι οποίοι επιθυμούν οργανωμένα να εκπροσωπήσουν τα σχολεία τους αλλά και παιδιά που επιθυμούν να παίξουν με την παρέα τους και να έχουν την πρώτη τους επαφή με το άθλημα. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 10.00 και θα λήξει στις 12.30 και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας στις 9.30!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2241001400 καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00, είτε αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@rpathlisis.gr, έως και την Παρασκευή 16/11/2018. Σας περιμένουμε!»

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή