Παρουσιάστηκε στην Philoxenia έρευνα για τον τουρισμό της Ρόδου

Παρουσιάστηκε στην Philoxenia έρευνα για τον τουρισμό της Ρόδου

Παρουσιάστηκε στην Philoxenia έρευνα για τον τουρισμό της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Με αφορμή την έκθεση Philoxenia 2018 στη Θεσσαλονίκη έγινε η παρουσίαση των πρώτων ευρημάτων της έρευνας ποιότητας στον τουρισμό της Ρόδου και της Χαλκιδικής.

Ως γνωστόν ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου ξεκίνησε την έρευνα ποιότητας στον τουρισμό της Ρόδου το 2017 και ακολούθησε φέτος η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής με σκοπό να καθιερωθεί η έρευνα αυτή σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδος.

Η επεξεργασία γίνεται από το ACTΑμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, μέλος του ομίλου Ανατόλια και προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου οπότε και θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων στη Ρόδο.

Tο περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος, στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Γεώργιος Ματσίγκος, ο Αντιπρόεδρος, Βαγγέλης Μουστακάκης και η Ταμίας, Μαρία Παθιάκη, ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Συλλόγου στην Ομοσπονδία.

Παρόντες ήταν επίσης, εκπρόσωποι των αντίστοιχων Συλλόγων της Θεσσαλονίκης, Κρήτης και Αθηνών. Έγινε ο ετήσιος απολογισμός και ακολούθησαν εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος ανεδείχθη ο Γιώργος Πελεκανάκης από την Κρήτη, Α’ Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Ματσίγκος παρόλο που πρώτευσε στην ψηφοφορία και Β’ Αντιπρόεδρος ο Νίκος Μανταμόπουλος από τη Θεσσαλονίκη. Σκοπός και στόχος της Ομοσπονδίας είναι η ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των Διευθυντών όλων των τουριστικών προορισμών της Ελλάδος και η συνεργασία πάνω σε θέματα που αφορούν τη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των μελών του.

Διαβάστε ακόμη

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ