Τη στήριξη όλων ζητούν οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Τη στήριξη όλων για να συνεχίσει τη λειτουργία της η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και μετά τις 31 Δεκεμβρίου του 2018, οπότε και λήγει το καταστατικό της, ζητούν οι εργαζόμενοι, η διοίκηση της, ο Δήμος Ρόδου, η Περιφέρεια, το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και τα Σωματεία.

 

Σε διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην πλατεία του Δημαρχείου, οι εκπρόσωποι όλων των παραπάνω, τόνισαν πόσο πολύτιμη είναι η δομή αυτή για τα νησιά μας και την προστασία του περιβάλλοντος, και πόσο αναγκαία είναι η συνέχιση της λειτουργίας της.

Αυτή την ώρα, εκπρόσωποι των εργαζομένων, έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο στον οποίο επιδίδουν σχετικό ψήφισμα, ενώ το ίδιο θα κάνουν στην περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Οι εργαζόμενοι ζητούν, να έχουν συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο θα παραβρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Σύρο για τη συνεδρίαση της ΠΕΔ και το Ακτοπλοϊκό συνέδριο και να τους εκθέσουν το πρόβλημα και την ανάγκη επίλυσής τους.

Παρόντες στη σημερινή κινητοποίηση, ήταν εκτός από το σωματείο των εργαζομένων, ο πρόεδρος της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, αντιδήμαρχος, κ. Αγαπητός Πάλλας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Σάββας Χατζησάββας και εκπρόσωποι σωματείων.