Τη στήριξη όλων ζητούν οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Τη στήριξη όλων ζητούν οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Τη στήριξη όλων ζητούν οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 338 ΦΟΡΕΣ

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο Δημαρχείο της Ρόδου

Τη στήριξη όλων για να συνεχίσει τη λειτουργία της η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και μετά τις 31 Δεκεμβρίου του 2018, οπότε και λήγει το καταστατικό της, ζητούν οι εργαζόμενοι, η διοίκηση της, ο Δήμος Ρόδου, η Περιφέρεια, το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και τα Σωματεία.

Σε διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην πλατεία του Δημαρχείου, οι εκπρόσωποι όλων των παραπάνω, τόνισαν πόσο πολύτιμη είναι η δομή αυτή για τα νησιά μας και την προστασία του περιβάλλοντος, και πόσο αναγκαία είναι η συνέχιση της λειτουργίας της.

Αυτή την ώρα, εκπρόσωποι των εργαζομένων, έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο στον οποίο επιδίδουν σχετικό ψήφισμα, ενώ το ίδιο θα κάνουν στην περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Οι εργαζόμενοι ζητούν, να έχουν συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο θα παραβρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Σύρο για τη συνεδρίαση της ΠΕΔ και το Ακτοπλοϊκό συνέδριο και να τους εκθέσουν το πρόβλημα και την ανάγκη επίλυσής τους.

Παρόντες στη σημερινή κινητοποίηση, ήταν εκτός από το σωματείο των εργαζομένων, ο πρόεδρος της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, αντιδήμαρχος, κ. Αγαπητός Πάλλας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Σάββας Χατζησάββας και εκπρόσωποι σωματείων.

Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Καταργείται το Μεταφορικό Ισοδύναμο που ισχύει για τα νησιά;

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η «Ημερίδα Ενημέρωσης και το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας» στο Νότιο Αιγαίο

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου