Θα εισαχθεί για θεραπεία στον ΟΚΑΝΑ ο 38χρονος

Θα εισαχθεί για θεραπεία στον ΟΚΑΝΑ ο 38χρονος

Θα εισαχθεί για θεραπεία στον ΟΚΑΝΑ ο 38χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2550 ΦΟΡΕΣ

Με “εντολή” εισαγγελέα και ανακρίτριας

Στον ΟΚΑΝΑ θα εισαχθεί για θεραπεία, με «εντολή» εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 38χρονος που συνελήφθη με 100 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα χασίς, δενδρύλλια κάνναβης και ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του!

Ο 38χρονος προσήχθη χθες συνοδευόμενος από το συνήγορο του κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο ενώπιον της ανακρίτριας όπου και απολογήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της εισαγωγής του στον ΟΚΑΝΑ για θεραπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και δήλωσε ότι τα ναρκωτικά τα είχε αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση καθώς είναι εξαρτημένος. Μάλιστα ο ίδιος προσκόμισε και σχετική πραγματογνωμοσύνη ενώ υπέστη και ένα μικρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της απολογία του.

Ο 38χρονος συγκεκριμένα για τα 100 γραμμάρια ηρωίνης δήλωσε ότι τα προμηθεύτηκε από αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής ο οποίος έφευγε από το νησί μας και του τα πούλησε σε συμφέρουσα τιμή έναντι 2000 ευρώ. Μάλιστα συμφώνησαν, επειδή ο 38χρονος δεν είχε τα χρήματα, να μαζέψει και να του δώσει τώρα τα μισά και αργότερα τα υπόλοιπα. Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο 38χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους παραπάνω περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, ο 38χρονος είχε μέσα στο «στόχαστρο» του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου το τελευταίο διάστημα και στις 14 Νοεμβρίου το απόγευμα, οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο σπίτι του.

Εκεί παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του:
• Ηρωίνη βάρους 100,1 γραμμαρίων
• Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 20,1 γραμμαρίων

• 4 φυτά κάνναβης σε φάση ανάπτυξης, τα οποία καλλιεργούσε σε αύλειο χώρο του σπιτιού
• 5 ναρκωτικά δισκία
• Ζυγαριά ακριβείας
• Το χρηματικό ποσό των 405 ευρώ.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες, τα χρήματα, και η ζυγαριά κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία προσήχθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του.

Διαβάστε ακόμη

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς

Συνελήφθη 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του