Παλικαρίσια νίκη του «Ροδίων Άθλησις»

Παλικαρίσια νίκη του «Ροδίων Άθλησις»

Παλικαρίσια νίκη του «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές, κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-3) από τον Πανιώνιο στο τάι μπρέικ (11-15) και να κάνει το 3Χ3

Μεγάλη νίκη που είναι η 3η συνεχόμενη από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 βόλεϊ ανδρών, πέτυχε χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς το «Ροδίων Άθλησις».

Οι παίκτες του Σπύρου Γκολίτση με παλικαρίσια ψυχή, κατάφεραν να κάμψουν τη σθεναρή αντίσταση του Πανιωνίου και να πάρουν την πολύτιμη νίκη με 3-2 στο τάι μπρέικ. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις τόσο στο σκορ, όσο και στην ψυχολογία.

Η ομάδα της πόλης μας κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, έστω και δύσκολα (25-27), αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα. Στο δεύτερο σετ μέχρι ενός σημείου έγινε «μάχη» αλλά στο τέλος του οι γηπεδούχοι, πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί το πήραν με 25-20 και ισοφάρισαν σε 1-1.

Η εναλλαγές στο σκορ και στην ψυχολογία συνεχίστηκαν και στο τρίτο σετ, αλλά το «Ροδίων» ήταν αυτό που πήρε πάλι το προβάδισμα, κερδίζοντάς το με 22-25.

Στο τέταρτο σετ οι παίκτες του Πανιωνίου από το ξεκίνημα του διατήρησαν μια διαφορά ασφαλείας και παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να μπουν στο παιχνίδι σε κάποια διαστήματα, το κέρδισαν εύκολα με 25-17.

Και φτάσαμε στο τάι μπρέικ, όπου εκεί μίλησε η ψυχή και η εμπειρία των παικτών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πέρνοντας «κεφάλι» στο σκορ από το ξεκίνημα του σετ, δεν το έχασαν κι έφτασαν σχετικά έυκολα στην κατάκτησή του (11-15).

Τα σετ του αγώνα: 25–7, 25 – 20, 22–25, 25–17, 11-15

Μ’ αυτή τη νίκη η ομάδα του νησιού μας έκανε το 3Χ3, μόνο που χθες η νίκη δε συνοδεύτηκε με τρίποντο (πήρε 2 βαθμούς κι έναν ο Πανιώνιος), με αποτέλεσμα να πέσει από την 1η θέση της βαθμολογίας, όπου εκεί βρίσκεται πλέον μόνος ο ΟΦΗ, που πέρασε από την Πάτρα, κερδίζοντας την Ολυμπιάδα 3-0 σετ.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους