Φοίβος: Στα «πιτς» ο Γαργάλης, έτοιμος ο Ορφανίδης

Φοίβος: Στα «πιτς» ο Γαργάλης, έτοιμος ο Ορφανίδης

Φοίβος: Στα «πιτς» ο Γαργάλης, έτοιμος ο Ορφανίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Ο μεσοαμυντικός των Κρεμαστενών αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο έμπειρος επιθετικός προπονείται πλέον κανονικά

«Διάλειμμα» περιλαμβάνει η σημερινή μέρα για την ομάδα του Φοίβου, καθώς ο Σάββας Ορφανίδης έδωσε ρεπό στους παίκτες. Από αύριο και μέχρι το Σάββατο θα συνεχιστεί η προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι του Δημοτικού Σταδίου με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Ο κόουτς της ομάδας της Κρεμαστής δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα με ποδοσφαιριστές του. Κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Χρήστος Γαργάλης στο γόνατο, δεν εμπνέουν ανησυχία. Του δόθηκαν δύο μέρες ξεκούρασης και πιστεύεται πως από αύριο θα ξαναμπεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Στη διάθεση του προπονητή των «κυανοκίτρινων» έχει τεθεί και ο Νίκος Ορφανίδης, που από τη Δευτέρα προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του. Φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για ένα περίπου μήνα στο δικέφαλο κι αναμένεται σιγά σιγά να ενσωματωθεί και πάλι στο βασικό σχήμα.

Το ματς με τη Θύελλα Ραφήνας ανήκει πλέον στο παρελθόν και στο «στρατόπεδο» του Φοίβου κοιτάζουν τον αγώνα της Κυριακής με τον Διαγόρα. Θα είναι άλλη μια δύσκολη αποστολή, που όμως, όπως συνηθίζει να λέει ο Σάββας Ορφανίδης, θα αντιμετωπιστεί όπως κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα.

Η προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία συνεχίζεται, χωρίς να κοιτάει πίσω. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και τα πάντα στον όμιλο είναι πιθανά.

Ο Κυριακάτικος αγώνας θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. και αναμένεται στο Δημοτικό Στάδιο να βρεθούν και πολλοί φίλοι του Φοίβου, με την πεπέιθηση να βοηθήσουν την προσπάθεια ομάδα τους.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων