Τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα  η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Τιμήθηκε με κάθε λαμπρότητα η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 713 ΦΟΡΕΣ

Με κάθε λαμπρότητα τιμήθηκε χθες και στο νησί μας η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων!

Ειδικά φέτος η 95 ΑΔΤΕ διοργάνωσε πλούσιες εκδηλώσεις με αφορμή και τη συμπλήρωση 190 χρόνων Στρατιωτικής Μουσικής του Στρατού Ξηράς!
Έτσι τηn περασμένη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ πραγματοποιήθηκε συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής 95 ΑΔΤΕ σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και με τη συμμετοχή της μεικτής χορωδίας ενηλίκων Ρόδου και του συλλόγου Ιεροψαλτών Ρόδου «Ευάγγελος Μουτάφης». Η συναυλία δόθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, όπου ο κόσμος που βρέθηκε εκεί από νωρίς όχι μόνο απόλαυσε τη βραδιά αλλά καταχειροκρότησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, οι ερμηνείες των οποίων ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!

Στο πλαίσιο των ίδιων εκδηλώσεων την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης μουσικών οργάνων και φωτογραφίας στην Οπλοθήκη De Milly – ΝΤΕΜΙΓΥ (απέναντι από τα γραφεία της ΔΕΗ, Πύλη Ελευθερίας, Μεσαιωνική Πόλη) όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.
Τέλος χθες το πρωί άγημα της 95 ΑΔΤΕ συνόδευσε την εικόνα των Εισοδίων της Θεοτόκου στην περιφορά που πραγματοποιήθηκε ενώ συμμετείχε και στις λοιπές εκδηλώσεις.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο