Η Σχολή ΑΝΚΟ επίσημο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip

Η Σχολή ΑΝΚΟ επίσημο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip

Η Σχολή ΑΝΚΟ επίσημο μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 435 ΦΟΡΕΣ

Η ΑΝΚΟ Academy, η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων – πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, ανοίγει τα φτερά της και αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους, διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΝΚΟ Academy ξεκινά τη συνεργασία της με τον διεθνή οργανισμό EURHODIP. Πρόκειται για έναν εκπαιδευτικό φορέα που αντιπροσωπεύει και συνδέει μεταξύ τους πάνω από 180 εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολές παγκοσμίου φήμης σε 35 διαφορετικές χώρες. Στόχος είναι η διαρκής εξέλιξη των σπουδαστών, η συνέχιση των σπουδών τους σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, η εξωστρέφειά τους και η σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ANKO Academy είναι το μοναδικό I.IEK στην Ελλάδα το οποίο συνεργάζεται με το Eurhodip. Οι σπουδαστές και οι καθηγητές της σχολής ΑΝΚΟ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δράσεις, σεμινάρια, συνέδρια και προγράμματα ανταλλαγής σπουδαστών.
Από τις 2 έως τις 6 Νοεμβρίου, η ΑΝΚΟ συμμετείχε στο συνέδριο του Eurhodip το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Κροατία. Μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους όσοι είχαν πάρει μέρος στο συνέδριο αυτό, καθώς δόθηκε η ευκαιρία γνωριμίας με όλα τα μέλη του Φορέα, να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και να τεθούν νέοι στόχοι.

Η ANKO ανανέωσε το ραντεβού για τον επόμενο Οκτώβριο στην Κωνσταντινούπολη. Το παρόν της σχολής θα είναι δυναμικό! Για αυτό λοιπόν, η σχολή θα πραγματοποιήσει προκριματικούς αγώνες για την ανάδειξη των σπουδαστών που θα εκπροσωπήσουν τη σχολή στο επόμενο συνέδριο. Στους προκριματικούς αγώνες, μπορούν να λάβουν μέρος οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ:
• Μαγειρική
• Ζαχαροπλαστική
• Hotel Management.
Για τη σχολή της ΑΝΚΟ, η γνώση είναι ΔΥΝΑΜΗ!

Διαβάστε ακόμη

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Αναβάλλεται το αυριανό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού Σχολείου σε πρόγραμμα στην Τενερίφη

«Από την Εφηβεία στην Ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες» - Ανοικτή εκδήλωση στο 1ο ΓΕΛ Ρόδου

Πρωτιά για το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Ρόδου

Μαθητές από τη Σεβίλλη της Ισπανίας στο Καζούλλειο - 2ο ΓΕ.Λ. Ρόδου