Στο εστιατόριο «Διόνυσος Στέκι» ο τρίτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

Στο εστιατόριο «Διόνυσος Στέκι» ο τρίτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

Στο εστιατόριο «Διόνυσος Στέκι» ο τρίτος σταθμός φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2476 ΦΟΡΕΣ

Η ASEM Island Mobility Services, ένα project της Ξενάκης Αυτοκίνητα, εγκατέστησε τον τρίτο κατά σειρά στη Ρόδο, σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στο εστιατόριο «Διόνυσος Στέκι».
Μετά τους φορτιστές στη Νέα Μαρίνα Ρόδου και στις εγκαταστάσεις της Ξενάκης Αυτοκίνητα, ο τρίτος φορτιστής είναι και ο νοτιότερος γεωγραφικά!


Το εστιατόριο που βρίσκεται στο 32ο χλμ Ρόδου-Καμείρου, λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν προς τη νότια πλευρά, αφού τους απαλλάσσει από το άγχος του προβληματισμού σχετικά με την αυτονομία.
Πρόκειται για μια παροχή που λύνει τα χέρια των οδηγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, οι οποίοι αναμένονται να πληθύνουν την επόμενη 5ετία.

Ο σταθμός αυτός, μαζί με τους δύο προηγούμενους είναι κοινόχρηστος (μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε) και αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλάνου, ώστε η Ρόδος να γίνει ένα νησί-πρότυπο της ηλεκτροκίνησης.
Το εγχείρημα αναμένεται να ωφελήσει θετικά το νησί, μιας και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από μηδενικούς ρύπους και θόρυβο.

Ως τα μέσα του 2019 η ASEM θα λειτουργεί δέκα κοινόχρηστους σταθμούς φόρτισης, διάσπαρτους σε δημοφιλείς επιχειρήσεις του νησιού της Ρόδου, προσφέροντας δωρεάν φόρτιση σε είκοσι ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Οι οδηγοί μέσω του ASEM app θα μπορούν να δουν on time ποιος είναι ο κοντινότερος διαθέσιμoς φορτιστής για το αυτοκίνητό τους.
Τέτοιες ενέργειες εξυψώνουν τη συνολική εικόνα της Ρόδου, δίνοντας έναν αέρα προοδευτικότητας και θετικής αλλαγής!

Διαβάστε ακόμη

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των SUPER MARKET ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ μόλις βγήκε!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα