Δεν… παιζόταν ο Ηρακλής Λάρδου

Δεν… παιζόταν ο Ηρακλής Λάρδου

Δεν… παιζόταν ο Ηρακλής Λάρδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 265 ΦΟΡΕΣ

Άργησε μα πέτυχε χάρις στο εμφατικό 4-0, την πρώτη του φετινή νίκη με… θύμα τον Αστέρα Μασσάρων

Με τον πιο εμφατικό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη για τον Ηρακλή Λάρδου φέτος, στον πρώτο αγώνα στη φυσική του έδρα μετά και την τιμωρία του από την πειθαρχική επιτροπή για τα όσα συνέβησαν πέρσι στη συνάντηση με την Τήλο.

Έτσι, ο Αστέρας Μασσάρων χθες έπαιξε το ρόλο του …θύματος στις ορέξεις των Λαρδιακών για να έρθει αυτό το 4-0, με τα γκολ να επιτυγχάνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι μόλις στο 9’ χάρις στην μπαλιά του Μουδάτσου στον Δεληγιάννη και το πλασέ του δεύτερου στο οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά μετά ο Φωταράς σούταρε μέσα από την περιοχή μα βρήκε σε ετοιμότητα τον Καντιμοίρη ο οποίος κι απέκρουσε στη δεξιά γωνία του.

Στο 25’ ο Φωταράς είχε νέα ευκαιρία να σκοράρει αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη, για να βγάλει αντίδραση ο Ηρακλής εν συνεχεία με τον Μπεννούρ.

Η φάση αυτή καταγράφηκε στο 35’ και είχε να κάνει με την εκτέλεση φάουλ, που πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Τα πράγματα άλλαξαν κατά πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αφού ο Ηρακλής δεν… παιζόταν.

Μόλις στο 46’ ο Πασιάλης είδε την άμυνα του Αστέρα ν’ αδρανεί και με σουτ έκανε το 1-0, αλλά στο 60’ πια τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά για τους γηπεδούχους με την πάσα Χαρίτου στον Αμπελά και το εύστοχο πλασέ του.

Στο 78’ ο νεαρός Αμπελάς έπαιξε το ρόλο του δημιουργού κι έβγαλε στον Νικηταρά για να κάνει πλασάροντας το 3-0, ενώ ο έμπειρος επιθετικός έβαλε τη «σφραγίδα» του στο 92’ με το σουτ από τετ-α-τετ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Διακοφιλιππής με βοηθούς τους Ροδίτη και Γιαννούλη.

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Δήμπαλης, Μπραχούσι, Παπαϊωάννου, Κούκι, Συμεωνίδης, Μπενούρ (60’ Νικηταράς), Πασιάλης (70’ Ευαγγελίδης), Χαρίτος, Φάκκας, Αμπελάς (85’ Διακογεωργίου).
Αστέρας: Μαρίνοβ, Χατζημανώλης, Πονιάς, Κιλασίν, Λούπος (85’ Γκουλιούμης), Σακαρέλλης, Φωταράς, Στεφανάκης, Δημητριάδης (60’ Λουκαράς), Μουδάτσος (54’ Χατζημανώλης Μ.), Δεληγιάννης (74’ Παπαστεφάνου Α.).

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”