Σκωτία: Πρωτιά για ένωση φοιτητών με μια Καρπαθιά στο «τιμόνι»

Σκωτία: Πρωτιά για ένωση φοιτητών με μια Καρπαθιά στο «τιμόνι»

Σκωτία: Πρωτιά για ένωση φοιτητών με μια Καρπαθιά στο «τιμόνι»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1143 ΦΟΡΕΣ

Ο Σύνδεσμος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Dundee (DUSA) αναδείχθηκε σύμφωνα με έρευνα του «Which? University» η καλύτερη ένωση σπουδαστών στη Σκωτία και μία από τις καλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαθέτοντας στο «τιμόνι» του μία φοιτήτρια από την Ελλάδα, τη Σοφία Σκευοφύλακα.

Περισσότεροι από 10.000 φοιτητές σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο αξιολόγησαν 127 εκπαιδευτικά ιδρύματα σε ό,τι αφορά -μεταξύ άλλων- τις αθλητικές δραστηριότητες, τη νυχτερινή ζωή, τη δημιουργικότητα και τις ενώσεις φοιτητών, με τον Σύνδεσμο Φοιτητών του Πανεπιστημίου Dundee να κατακτά για πρώτη φορά την κορυφή στη Σκωτία.

Η Σοφία Σκευοφύλακα, η οποία εξελέγη πρόεδρος της ένωσης το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε ενθουσιασμένη που οι προσπάθειες του συνδέσμου χαίρουν της εκτίμησης των φοιτητών.
«Αυτές οι προσπάθειες καθοδηγούνται από την αφοσίωσή μας στην υποστήριξη των φοιτητών και την παροχή της καλύτερης φοιτητικής εμπειρίας που μπορούν να έχουν», ανέφερε η ίδια, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Courier».

Όπως συμπλήρωσε, «είναι φανταστικό να βλέπεις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Dundee να συμμετέχουν σε τέτοιες έρευνες, αναδεικνύοντας τον DUSA ως τον μοναδικό σύλλογο φοιτητών της Σκωτίας σε αυτή την ηγετική ομάδα φοιτητικών ενώσεων».

Ο Σύνδεσμος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Dundee μεταξύ άλλων έχει στόχο να προσφέρει σε όλα του τα μέλη, δίχως διακρίσεις, το υψηλότερο επίπεδο κοινωνικών, ψυχαγωγικών, συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, προωθώντας τα συμφέροντα των φοιτητών.

Παράλληλα, παρέχει ευκαιρίες για εθελοντικές δραστηριότητες, ενώ μέσα από τις εγκαταστάσεις του, τα μέλη του μπορούν να χαλαρώσουν και να κοινωνικοποιηθούν.

Ο σύλλογος πραγματοποιεί δράσεις για προώθηση των τεχνών, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης, της επιστήμης και του αθλητισμού, ενώ επιπλέον παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας στα μέλη του.

Διαβάστε ακόμη

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας Δημαρχών Η.Ν. Κάσου και Καρπάθου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών

Διαμαρτυρία της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου "Η Δήμητρα" για την επαναδρομολόγηση του "ΠΡΕΒΕΛΗΣ"

Κάρπαθος: Κάηκαν τέσσερα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Χοροί, παραδοσιακές φορεσιές και μουσική κατά την υποδοχή του πρώτου τσάρτερ στην Κάρπαθο (βίντεο)

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού