Με μισή απόδοση… πήρε τη νίκη ο Ιάλυσος!

Με μισή απόδοση… πήρε τη νίκη ο Ιάλυσος!

Με μισή απόδοση… πήρε τη νίκη ο Ιάλυσος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 82 ΦΟΡΕΣ

Τερζής: «Δεν έμεινα ευχαριστημένος από αυτό που είδα στο β’ μέρος»

Ευχαριστημένος εν μέρει έμεινε ο κόουτς του Ιάλυσου Θανάσης Τερζής, από τη νίκη της ομάδας του αλλά και την εμφάνιση των παικτών του, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Αχαρναϊκό.

Ο τεχνικός του Ιάλυσου στις δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στο α' μέρος, ενώ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο β' ημίχρονο.

Αναφερόμενος στον αγώνα της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό ο Θανάσης Τερζής τόνισε χαρακτηριστικά:

« Ήταν ένα ματς για το οποίο είχαμε μπροστά μας αρκετό διάστημα να προετοιμαστούμε. Μπήκαμε καλά στον αγώνα και είχαμε καλά διαστήματα απόδοσης στο α΄ημίχρονο, που δεν είχαν όμως διάρκεια.

Εγώ την θέλω διαφορετική την ομάδα μου. Να κρατάει τον ρυθμό της μέχρι το 90’. Παρόλα αυτά δημιουργήσαμε ευκαιρίες να πετύχουμε δεύτερο τέρμα ενδεχομένως και τρίτο. Στο β΄μέρος φάνηκε ότι δεν μπήκαμε καλά. Φάνηκε από την πρώτη φάση πως προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε λάθος τον αγώνα κι ο αντίπαλος που δεν μας είχε απειλήσει καθόλου μέχρι εκείνη τη στιγμή, βρήκε την ευκαιρία και ισοφάρισε.

Ακολούθησε σε μας πίεση και άγχος για να φτάσουμε στη νίκη, την οποία πήραμε στις καθυστερήσεις. Δεν έμεινα ευχαριστημένος από αυτό που είδα στο β΄μέρος. Τα παιδιά έδειξαν όμως προσωπικότητα και έστω και στα τελευταία λεπτά πέτυχαν το γκολ που μας έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Νομίζω πως δικαιούμασταν τη νίκη σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, παρότι δεν είχαμε την απόδοση που έπρεπε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο που είναι μακρύς…»

Νωρίς στα Βραχνέικα
Η 10η αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή, φέρνει τον πρωτοπόρο Ιάλυσο να παίζει στα Βραχνέικα με τον εκεί τοπικό Διαγόρα, που είναι «ανεβασμένος» τον τελευταίο καιρό και διαθέτει γήπεδο, με ιδιόμορφες γηπεδικές συνθήκες.

Οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκινώντας την προετοιμασία τους γι’ αυτό το ματς, γυμνάσθηκαν χθες σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίσθηκαν κατά του Αχαρναϊκού προπονήθηκαν χαλαρά κι εκείνοι που δεν έπαιξαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Θανάση Τερζή, είναι ο Δημήτρης Σταυλάς, ο οποίος είναι τραυματίας και τις επόμενες μέρες θα φανεί, αν η κατάστασή του του επιτρέπει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να ακολουθήσει την αποστολή στον αγώνα των Βραχνέικων, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 13.00, για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα του Ιάλυσου στην επιστροφή της.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.