Επανεξελέγη ο Νίκος Μπόνης στο Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου

Πραγματοποιήθηκαν στις 25 Νοεμβρίου, οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ο Συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» με επικεφαλή τον κ. Γιώργο Καρανίκα, ως υποψήφιος συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, Νίκος Μπόνης, ο οποίος επανεξελέγη.

Σήμερα Τρίτη 27 Νοεμβρίου ο κ. Καρανίκας, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ», θα καλέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα, προκειμένου να εκλεγούν τα νέα μέλη του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας.

Ο επικεφαλής του πλειοψηφήσαντος Συνδυασμού κ. Γιώργος Καρανίκας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του, αφενός για την μαζική συμμετοχή των εμπόρων από όλη την χώρα στις εκλογές της ΕΣΕΕ και αφετέρου για το γεγονός ότι από αυτές της εκλογές βγαίνει ενισχυμένη η Συνομοσπονδία, ως κυρίαρχη οργάνωση εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της χώρας.