Το μπάσκετ στις τοπικές κοινωνίες

Το μπάσκετ στις  τοπικές κοινωνίες

Το μπάσκετ στις τοπικές κοινωνίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Επιμορφωτική ημερίδα, ανοιχτή για όλους όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν, διοργανώνουν ο ΠΣΑΤ και η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης – Αιγαίου το Σάββατο με καταξιωμένους ομιλητές

Ένα εγχείρημα, που ήταν στα σκαριά εδώ και καιρό, παίρνει «σάρκα και οστά» το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Semiramis (Ιωαν. Μεταξά 18) και απευθύνεται σε όποιον ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και η Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης και Αιγαίου διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Το Μπάσκετ στις Τοπικές Κοινωνίες» και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του αθλήματος στο νησί των Ολυμπιονικών.

Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ρόδου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΔΟΠΑΡ), με τη στήριξη της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου και του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και μπορούν να την παρακολουθήσουν προπονητές, αθλητές, παράγοντες καθώς και ενδιαφερόμενοι γονείς που έχουν παιδιά εγγεγραμμένα σε αθλητικά σωματεία καλαθοσφαίρισης.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11.30’ και αναμένεται να διαρκέσει έως τις 14.00’, με ομιλητές καταξιωμένους επαγγελματίες από το χώρο του μπάσκετ οι οποίοι θα ανακοινωθούν προσεχώς και δεν προέρχονται μόνο από τη Ρόδο αλλά και από την Αθήνα και το Ηράκλειο.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!