Ποιους ποδοσφαιριστές του τίμησε ο Διαγόρας το 1958

Ποιους ποδοσφαιριστές του τίμησε ο Διαγόρας το 1958

Ποιους ποδοσφαιριστές του τίμησε ο Διαγόρας το 1958

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 161 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Κυριακή 30 Νοεμβρίου 1958 Αριθ. Φύλλου 2293

ΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ “ΡΟΔΩΝ” ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ν’ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΟΥ “ΘΕΡΜΑΙ”, ΠΕΡΑΤΟΥΝΤΑΙ

Ως πληροφορούμεθα συντόμως πρόκειται να αρχίσουν αι εργασίαι επεκτάσεως του ξενοδοχείου των Ρόδων, βάσει υποχρεώσεως την οποίαν, ανέλαβεν έναντι της Κυβερνήσεως η διαχειριζομένη το ξενοδοχείον Εταιρεία «Αστήρ». Εξ άλλου, αι ερξάμεναι εις το ξενοδοχείον «Θέρμαι», μερίμνη της αυτής Εταιρείας, περατούνται εντός των προσεχών ημερών.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ “ΡΟΔΩΝ” ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΟΡΤΑΣ
Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων οπότε θα σημειωθή ζωηρά κίνησις επισκεπτών εις Ρόδον συμφώνως πρός υπαρχούσαι πληροφορίας ήρχισαν προετοιμασίαι υπό των διαφόρων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων διά την υποδοχήν των τουριστών. Σχετικώς εγνώσθη ότι εφ’ όσον, ο αριθμός των τουριστών θα είναι μεγάλος, το ξενοδοχείον των Ρόδων θα ανοίξη εξ ολοκλήρου προς κάλυψιν των αναγκών.

Η Νομαρχία εισηγείται να δοθή ηθική αμοιβή εις την ΚΑΪΡ
Δι’ εγγράφου της η Εποπτεία Εμπορίου Νομού Δωδεκανήσου υπογραφομένου παρά του κ. Νομάρχου, και αποσταλέντος προς την Διεύθυνσιν Εξαγωγών του Υπουργείου Εμπορίου, διεβίβασεν αντίγραφα ολοκλήρου της αλληλογραφίας, της αφορώσης τας εξαγωγάς οίνων παραγωγής της Συνεταιριστικής Εταιρείας της Ρόδου «Καΐρ» εις Γαλλίαν.

Διά του εγγράφου προτείνεται όπως, εν τη μερίμνη του Υπουργείου Εμπορίου διά την τόνωσιν των εξαγωγών εγχωρίων προϊόντων εις το Εξωτερικόν, και προς τον σκοπόν αναπτύξεως μεταξύ των διαφόρων εξαγωγικών οίνων ευγενούς αμίλλης, εξετάσθη η περίπτωσις ηθικής αμοιβής, διά την αξιόλογον συμβολή της «Καΐρ» εις την προσπάθειαν προσφοροτέρας τοποθετήσεως των Ελληνικών προϊόντων εις την Αλλοδαπήν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΣΕΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟΝ
Κατά την χθεσινήν του συνεδρίασιν το Συμβούλιον Δενδροφυτεύσεων και Αναδασώσεων, εξήτασε διάφορα ζητήματα της αρμοδιότητός του. Μεταξύ άλλων το Συμβούλιον εξήτασε το θέμα της οργανώσεως προσπαθειών διά δενδροφυτεύσεις, κατά την επικειμένην περίοδον.
Εξ άλλου, ως εγνωστοποιήθη, το φυτώριον του Δασαρχείου Ρόδου, θα δυνηθή να διαθέση διά δενδροφυτεύσεις 50.000 περίπου δενδρύλλια, διαφόρων ειδών.

Ο “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” ΕΤΙΜΗΣΕΝ ΑΘΛΗΤΑΣ ΤΟΥ
Χθες, την 9ην εσπερινήν, επί τη λήξει του Πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Ρόδου “Διαγόρας” εδεξιώθη τας αρχάς του Νομού και της πόλεως, εις αίθουσαν του ξενοδοχείου “Κάϊρο Πάλας”.
Επ’ ευκαιρία, θα επιδοθούν εις διαφόρους διακριθέντας αθλητάς του Συλλόγου, αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.

Οι τιμηθέντες είναι οι: Πετρίδης, Σκουμπουρδής, Κωνστάντζου, Δελαπόρτας, Κωνσταντίνου, Σκούλουκας, Κυπραίος, Σβύνος Ι., Σβύνος Π., Ζωΐδης, Σφυρίου, Πανάγος, Ασπράκης, Παπαδιός, Κυπριώτης, Αντωνόγλου.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ερώτησις του κ. Κωτιάδη εις την Βουλήν- Θα αποπερατωθή ποτέ η περιφερειακή οδός εις την νήσον Ρόδον;

Φλας στο παρελθόν, 1964: 73 εργάται αναχωρούν εκ Ρόδου εις Δ. Γερμανίαν

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1963: Νέαι καθυστερήσεις, άγονος ο διαγωνισμός δια τον λιμάνι λόγω ασαφειών του κειμένου

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...