Μίνι...καζίνο εντόπισαν αστυνομικοί στη Ρόδο

Σε λέσχη στην οποία διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια είχε διαμορφώσει μέρος του καταστήματός του 26χρονος που συνελήφθη στη Ρόδο!

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, προχθές βράδυ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα του 26χρονου σε χωριό της Ρόδου και διαπίστωσαν πως το μισό από αυτό το είχε διαμορφώσει σε λέσχη!

Ειδικότερα, το κατάστημα ήταν χωρισμένο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχαν τοποθετηθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές με δομημένη σύνδεση σε κεντρική μονάδα «σέρβερ» και εγκατεστημένο λογισμικό πρόγραμμα διεξαγωγής ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών «φρουτάκια», σε διάφορες παραλλαγές.

Επίσης στον ίδιο χώρο βρέθηκαν 3 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου «Texas Hold ‘em».

Όπως διαπιστώθηκε ο κατηγορούμενος λάμβανε αυστηρά μέτρα αποφυγής τυχόν αστυνομικών ελέγχων, έχοντας εγκαταστήσει ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης του καταστήματος με εσωτερικές - εξωτερικές κάμερες οι οποίες συνδέονταν με καταγραφικό μηχάνημα, ενώ η είσοδος στο χώρο των παιχνιδιών ήταν ελεγχόμενη, καθώς ο «πελάτης» έπρεπε να χτυπήσει το κουδούνι και μόνο τότε εισέρχονταν στο κατάστημα.

Τα ανευρεθέντα μηχανήματα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κ.λπ., κατασχέθηκαν, ενώ ο 26χρονος οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.