«Ξέσπασμα» του Ευκλή στ’ Αφάντου

«Ξέσπασμα» του Ευκλή στ’ Αφάντου

«Ξέσπασμα» του Ευκλή στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησε της Αθλέτικο με 5-2 και δείχνει ότι αποτελεί μια από τις σταθερές αξίες στην κατηγορία

Στην Αθλέτικο… ξέσπασε προχθες ο Ευκλής στ’ Αφάντου, μετά την ήττα του εντός έδρας από την Αναγέννηση Έμπωνα και πήρε τη νίκη 5-2.

Οι γηπεδούχοι πάντως άνοιξαν το σκορ στο 28’ αφού ο Ταντίκης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε, αλλά μετά από δυο λεπτά ο Ευκλής ισοφάρισε αφού ο Σιαναβέλης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και σούταρε μέσα από την περιοχή.

Μετά από σέντρα του Κουλουμπράκη και το πλασέ του Σχοινάκη ο Ευκλής πια μπήκε μπροστά στο 37’ και κατάφερε να κάνει μάλιστα τρία τα τέρματά του στο 68’ με ωραίο πλασέ του Καμπούρη.

Αφού πια είχαν κατά ένα μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πιο ελεύθερα και δημιούργησαν ευκαιρίες, φτάνοντας μάλιστα και σε τέταρτο γκολ στο 69’ όταν ανατράπηκε ο Σιαναβέλης από τον Χατζηνικόλα, κερδίζοντας το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σχοινάκης.

Η Αθλέτικο απλώς αντέδρασε με τον Κούρτη και το πλασέ του στο 82’ όταν κι έκανε το 2-4, για να διαμορφώσει πια το τελικό σκορ ο Κουντουράκης για τους φιλοξενούμενους στο 89’ με ωραίο σουτ.

Να αναφερθεί πως στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής του Ευκλή, Γιώργος Ξύπας αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περεταίρω εξετάσεις.
Καλή ήταν η διαιτησία του Κώστα Καραγιάννη και των βοηθών του, Τάση και Ζαρίδα.

Αθλέτικο: Χατζηνικόλας, Μοσχιδιού, Γιαννίκης, Κούρτης, Λαουδίκος (80’ Κυριαζής), Γενημαχλέλης, Σπανός, Ταντίκης, Μαραγκάκης (68’ Χάτσκο), Ζευκίδης (70’ Καζέλης), Μπακίρης.

Ευκλής: Μαριεττάκης, Κώστας, Κουλουμπράκης, Αγγελής, Σχοινάκης (80’ Άγγελος), Καμπούρης, Κρομμύδας, Σιαναβέλης, Θεοδοσίου, Γκιούντιτσε (65’ Πατάκας), Κουντουράκης (75’ Φλάγκος).

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.