Χτίζει «φρούριο» στα Μάσσαρι

Χτίζει «φρούριο» στα Μάσσαρι

Χτίζει «φρούριο» στα Μάσσαρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Σημαντική νίκη (2-0) πέτυχε ο Αστέρας προχθες εντός έδρας και μάλιστα με αντίπαλο μια από τις σημαντικές ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι η Δόξα Ψίνθου

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποίησε ο Αστέρας στα Μάσσαρι χθες και μάλιστα με αντίπαλο τη Δόξα Ψίνθου, μια από τις δυνατές ομάδες στην κατηγορία.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης η Δόξα έδειχνε να έχει μια πρωτοβουλία ανούσια όμως, αφού δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Κώστα, ισορροπώντας πια οι γηπεδούχοι μετά το 20λεπτο.

Τότε ήταν που ο Στεφανάκης έβγαλε την πάσα στον Δεληγιάννη κι εκείνος με πλασέ είδε την μπάλα να παίρνει πορεία δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χάλαντα. Στο 25’ ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με μια …επέλαση του Φωταρά και πάσα στον Δεληγιάννη, σκοράροντας από το ύψος του πέναλτι με σουτ.

Η Δόξα αντέδρασε στο 31’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυριστή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και ο Αστέρας απάντησε αφού πέρασαν τέσσερα λεπτά με την σέντρα του Φωταρά και την κεφαλιά του Δεληγιάννη που έφυγε άουτ.

Νέα ευκαιρία όμως είχαν οι γηπεδούχοι στο 38’ για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους εξαιτίας της σύγχυσης στην άμυνα της Δόξας, όμως ο Δεληγιάννης σούταρε και πάλι άουτ.
Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Λυριστής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά αλλά αφύλακτος ο Σαπαλίδης έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η Δόξα μπήκε ξανά έχοντας την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο μα ο Αστέρας ήταν πιο συγκεντρωμένος στον στόχο του κι έτσι το παιχνίδι έφτασε στο 65’ ώστε να υπάρξει μια καλή φάση και αυτή για τους γηπεδούχους με το σουτ του Στογιανόφσκι έξω από την περιοχή και την απόκρουση του Χάλαντα.

Σε καλή μέρα ο Φωταράς, σούταρε στο 67’ μέσα από την περιοχή, άουτ και στο 75’ αφού πήρε την πάσα από τον Μουδάτσο, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες κι έκανε το πλασέ για το 2-0. Μόνη αντίδραση ως το τέλος για τους φιλοξενούμενους ήταν πια στο 91’ με το πλασέ του Λυριστή και την απόκρουση του Κώστα.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Πλάτσης με βοηθούς τους Κασιώτη και Δημητριάδη.

Αστέρας: Κώστας, Δημητριάδης, Φωταράς (92’ Κορνεάνου), Πονιάς (78’ Λούππος), Κιλασίν, Μουδάτσος (91’ Γκουλιούμης), Στεφανάκης, Χατζημανώλης Α., Δεληγιάννης (85’ Χατζημανώλης Μ.), Στογιανόφσκι, Σακαρέλης.

Δόξα: Χάλαντας, Ορφανός, Πετράς (55’ Πλύγκος), Τσούλλος, Τσοπανογλου (82’ Κοσκινιώτης), Καρίκης, Λυριστής, Ορφανός, Σαπαλίδης, Λαουδίκος (91’ Μπατέστας), Μακαρούνας.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!