Στη Δικαιοσύνη ενδέχεται να προσφύγουν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής

Στη Δικαιοσύνη ενδέχεται να προσφύγουν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής

Στη Δικαιοσύνη ενδέχεται να προσφύγουν τα μέλη της οικονομικής επιτροπής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1126 ΦΟΡΕΣ

Για όσα ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες σχετικά με την υπόθεση των led

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο να προσφύγουν στη δικαιοσύνη τα μέλη της οικονομικής επιτροπής που πρόσκεινται στην παράταξη της πλειοψηφίας, σε απάντηση των όσων αναφέρουν για εκείνους άλλοι συνάδελφοί τους περιφερειακοί σύμβουλοι γύρω από την υπόθεση των φωτιστικών led.

Όπως δήλωσε χτες στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής, αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, στην παρούσα φάση μελετώνται όσα ειπώθηκαν και όσα με ανακοινώσεις τους υποστήριξαν διάφοροι περιφερειακοί σύμβουλοι, για τους χειρισμούς τους γύρω από την υπόθεση και δεν αποκλείεται να καταθέσουν μηνύσεις, τονίζοντας ότι την τιμή και την υπόληψή τους δεν την εκχωρούν σε κανέναν.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ζαννετίδη έχει ως εξής: «Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας, η αντιπολίτευση να υπάρχει μόνο όταν συγκεκριμένος οικονομικός φορέας απορρίπτεται από μία διεθνή διαγωνιστική διαδικασία.
Και στην περίπτωση του φράγματος Γαδουρά, αλλά τώρα και με τα led η ίδια ιστορία. Υπάρχει μία συνέχεια. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι κάτι τυχαίο. Ο διαγωνισμός αυτός που ακολουθήσαμε έχει κριθεί από το ελεγκτικό συνέδριο, είναι το μοντέλο αυτό που ακολουθούμε, έχει την έγκριση του κέντρου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και αυτός ο διαγωνισμός μέχρι τώρα δεν έχει προσβληθεί.

Να μας κουνούν κάποιοι το δάχτυλο είναι θλιβερό, χωρίς να έχει υπάρξει απόφαση κατακύρωσης του διαγωνισμού, καθώς η οικονομική επιτροπή έκανε προσφυγή σε συγκεκριμένο άρθρο της νομοθεσίας που διέπει τις δημόσιες συμβάσεις, και να εμφανίζονται συνάδελφοι και να λένε ότι έγινε το όχι, ναι, ότι υπάρχει δικαστική απόφαση ενώ αν θα συγκρίνετε τα δελτία Τύπου που ακολουθούν τα ίδια πρόσωπα, υπάρχει ίδια διασκευή.

Κάποιοι που κατάφεραν να ευρίσκονται ταυτόχρονα σε δύο ηπείρους, που κατάφεραν να ταξιδεύουν ταυτόχρονα από δύο διαφορετικά νησιά, με δύο διαφορετικά μέσα την ίδια μέρα και ώρα να κουνούν το δάχτυλο στην οικονομική επιτροπή. Την τιμή και την υπόληψή μας δεν την εκχωρούμε σε κανέναν, επιφυλασσόμεθα για όλα αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις προηγούμενες μέρες και ενδεχομένως να υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη. Αυτά όλα τα μελετούμε και τα εξετάζουμε. Εμείς θέσαμε το θέμα στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο και αντί να κάτσουν να συζητήσουν, ατάκτως υποχώρησαν».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς