Με Γκάιδα-Χαρτοφύλη στον πάγκο ο Ιάλυσος

Με Γκάιδα-Χαρτοφύλη στον πάγκο ο Ιάλυσος

Με Γκάιδα-Χαρτοφύλη στον πάγκο ο Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 213 ΦΟΡΕΣ

Με τεχνικό δίδυμο πάει στο ματς με τον Πανμοβριακό στο «Οικονομίδειο»

Τον Πανμοβριακό θα υποδεχθεί ο Ιάλυσος την ερχόμενη Κυριακή στις 15.00 στην πρώτη μετά Θανάση Τερζή επίσημη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας για τον 6ο Ομιλο.

Είναι ένα ματς στο οποίο ο Ιάλυσος δεν έχει άλλο στόχο πέρα από την κατάκτηση της νίκης και των τριών βαθμών της. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στα Βραχνέικα, συνεχίζοντας τον δρόμο τους προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Μετά την αποχώρηση του Θανάση Τερζή από την τεχνική ηγεσία κι αφού μέχρι χθες δεν ανακοινώθηκε τίποτα το σημαντικό από την Διοίκηση, όπως διαμείφθηκε σχετικά, την υπευθυνότητα της ενδεκάδας και της αγωνιστικής παρουσίας του Ιάλυσου στο ματς της Κυριακής στο «Οικονομίδειο» με τον Πανμοβριακό θα έχουν οι Δημήτρης Γκάιδας και Μιχάλης Χαρτοφύλης, οι οποίοι θα γυμνάσουν τους παίκτες της ομάδας μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο το πρωί.

Το μοναδικό πρόβλημα της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Σταυλά, ο οποίος έχει χάσει σημαντικό αριθμό προπονήσεων και ως εκ τούτου, δύσκολα θα μπορέσει να αγωνισθεί την Κυριακή στο ματς με τον Πανμοβριακό.

Ο αντίπαλος του Ιάλυσου υπενθυμίζεται πως έρχεται στη Ρόδο με σημαντικές ελλείψεις, για τον αγώνα με τον Ιάλυσο την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως έγινε γνωστό, απέφυγε την ήττα στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, αλλά η ισοπαλία αποδείχθηκε πύρρειος, αφού θα ερθει αποδεκατισμένος στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ιάλυσο στο «Οικονομίδειο».

Λιάκος, Αποστολόπουλος και Π. Νιφορόπουλος συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Καλογερόπουλος έπαθε σοβαρή ζημιά, καθώς εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστού. ‘Έτσι με δυσκολία θα συμπληρώσει 18άδα για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο όπου η αποστολή του θα είναι πολύ δύσκολη.

Διαβάστε ακόμη

Στις 1-2 Ιουνίου τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παίδες του Φοίνικα

Ηρακλής Μαριτσών: Ανανέωσε και ο Παγκράτης

Τζάμπολ τον Ιούνιο στο 3ο Ανοικτό Εργασιακό Κύπελλο μπάσκετ

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο