Ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για το θάνατο της φοιτήτριας

Ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για το θάνατο της φοιτήτριας

Ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για το θάνατο της φοιτήτριας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 16365 ΦΟΡΕΣ

Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις - Αναζητείται το κίνητρο του εγκλήματος

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου προσήχθησαν σήμερα στις 8.30 το πρωί οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Στον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής, γνωστοποιήθηκαν από τον εισαγγελικό λειτουργό οι διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος τους και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια Ρόδου όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στον Ρ/Σ/ ΠΑΛΜΟΣ, ο συνήγορος υπεράσπισης του 19χρονου αλλοδαπού κ. Στέλιος Κιουρτζής, χθες στις 8 το βράδυ εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης για τους δύο εμπλεκόμενους στην υπόθεση, γεγονός που ανατρέπει αρκετά δεδομένα καθώς υπάρχουν αρκετά δικονομικά ζητήματα.

Αναφορικά με την απολογία του 19χρονου αλλοδαπού είπε χαρακτηριστικά:

«Εμείς θα πούμε αυτό που έχει συμβεί και όπως έχει συμβεί. Σαφώς αυτά που ελέχθησαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σε καμία περίπτωση, η απολογία, γιατί ούτε καν απολογία είναι αυτό που συνεπάγει ως έγγραφο καθώς δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη ποινική διαδικασία για τη λήψη απολογίας, αυτά λοιπόν που διαλαμβάνονται στο νόμιμο έγγραφο δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα και αυτό που ο εντολέας μου θέλει να πει. Θα τα πούμε λοιπόν ενώπιον των δικαστικών αρχών όπου εκεί τηρείται μία διαδικασία σύννομη και μας δίνεται η δυνατότητα να πούμε και εμείς τις απόψεις μας, απολογούμενοι».

Ο κ. Κιουρτζής επεσήμανε πως ο πελάτης του είχε προσαχθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και δεν είχε συλληφθεί «Η λήψη λοιπόν απολογίας χωρίς να έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία χολαίνει, πάσχει».

Ο ίδιος κατήγγειλε και την εμπόδιση επικοινωνίας δύο συνεργάτιδων του με τον προσαχθέντα 19χρονο αλλοδαπό.

Συγκεκριμένα, τον 19χρονο αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής και τον 21χρονο Ροδίτη βαραίνει η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού, ενώ έχει ασκηθεί δίωξη και για βιασμό με βάση τα όσα φέρεται να έχει δηλώσει ο αλλοδαπός στις καταθέσεις του.

Αυτό έκανε γνωστό ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου Ροδίτη κ. Δημητριάδης ο οποίος σημείωσε ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως εκείνος που είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα, ήταν ο 19χρονος Αλβανός.

Το καινούργιο στοιχείο που προκύπτει είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό της θανούσης, κάτι όμως που με βάση την ιατροδικαστική εξέταση και την επίσημη έκθεση που παραδόθηκε στις αρχές, δεν προέκυπτε μέχρι τώρα ως στοιχείο της υπόθεσης.

Σημειώνεται πως χθες εκδόθηκαν και εντάλματα σύλληψης σε βάρος των συλληφθέντων καθώς ο εντοπισμός τους έγινε εκτός ορίων του αυτοφώρου.

Στο μεταξύ χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε η σορός της άτυχης 21χρονης στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στο Διδυμότειχο όπου σήμερα στις 11 το πρωί, η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην Ελένη.


Η μοιραία βόλτα και το κίνητρο της δολοφονίας
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου. Ήταν περίπου μεσάνυκτα όταν η άτυχη φοιτήτρια μπήκε στο αυτοκίνητο του Ροδίτη και όλοι μαζί πήγαν στο σπίτι του στη Λίνδο.

Εκεί, οι κατηγορούμενοι φέρονται να θέλησαν να έχουν ερωτική επαφή μαζί της, όμως η 21χρονη αρνήθηκε και τότε την χτύπησαν με ένα σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι δύο νεαροί φέρονται αρχικά να θέλησαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όμως τελικά τη μετέφεραν στην παραλία «Φώκια» στους Πεύκους και την πέταξαν στη θάλασσα.

Οι λόγοι που τους ώθησαν στην ενέργεια αυτή και όχι στο να μεταφέρουν την νεαρή κοπέλα σε κάποιο Κέντρο Υγείας ή στο νοσοκομείο, παραμένουν άγνωστοι και σίγουρα θα είναι ένα από τα πολλά ερωτήματα στα οποία θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις κατά την απολογία τους. Κυριότερο δε από όλα, το κίνητρο που ώθησε τους δύο κατηγορούμενους στην εγκληματική αυτή ενέργεια.

Κλήθηκε και ο πατέρας του κατηγορούμενου
Ενώπιον των Λιμενικών βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο πατέρας του 21χρονου στον οποίο και ανήκει ιδιοκτησιακά το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η μεταφορά της νεαρής κοπέλας. Ωστόσο από τη διερεύνηση της υπόθεσης δεν προέκυψε η όποια εμπλοκή του σε αυτήν.


Πώς εξιχνιάστηκεη υπόθεση
Η «αντίστροφη» μέτρηση για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση ξεκίνησε με την ταυτοποίηση της σορού της 21χρονης Ελένης. Προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και ειδικότερα του Γραφείου Ασφαλείας σε συνεργασία με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που ήρθε στο νησί μας αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, αλλά και τη συνδρομή (όπου απαιτήθηκε) της αστυνομίας ξεκίνησε τη συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων που θα οδηγούσαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Καθοριστικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή, διαδραμάτισαν τα βίντεο που είχαν οι διωκτικές αρχές στη διάθεσή τους και στις οποίες φέρονται να φαίνονται καθαρά οι κατηγορούμενοι και η άτυχη κοπέλα, αλλά και η πορεία που ακολούθησαν από την πόλη της Ρόδου έως το σπίτι στη Λίνδο. Επίσης, η άρση του απορρήτου που έγινε στο τηλέφωνο της 21χρονης κοπέλας βοήθησε στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Από εκεί και έπειτα ένα – ένα τα κομμάτια του «παζλ» άρχισαν να συμπληρώνονται με τις καταθέσεις που άρχισαν από το περασμένο Σάββατο να λαμβάνονται από άτομα που με τον ένα ή άλλο τρόπο φέρονταν να γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις. Γρήγορα οι Λιμενικοί «έφθασαν» στους δράστες, τους οποίους και προσήγαγαν στην υπηρεσία αρχικά για απλές καταθέσεις και εν συνεχεία ως υπόπτους.


Η ομολογία του αλλοδαπού και η «αναπαράσταση»
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι δύο κατηγορούμενοι εξαρχής φέρονται να έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις στις καταθέσεις τους, όμως τελικά ο αλλοδαπός περίπου στις 2 χθες τα ξημερώματα μετά τις επίμονες και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των Λιμενικών, «έσπασε» και ομολόγησε τα όσα είχαν συμβεί το μοιραίο εκείνο βράδυ στη Λίνδο!

Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε, μαζί του βρισκόταν και ο 21χρονος Ροδίτης και συγκατηγορούμενός του.
Μάλιστα βάσει των ίδιων πληροφοριών ο αλλοδαπός μετά την ομολογία του μετέβη με αξιωματικούς του Λιμενικού στη Λίνδο όπου και υπέδειξε τόσο το σπίτι όπου συνέβησαν όλα, όσο και το σημείο από όπου πέταξαν την άτυχη φοιτήτρια στην παραλία «Φώκια» στους Πεύκους.

Σημειώνεται πως σε ό,τι αφορά το σπίτι της Λίνδου, πρόκειται να εξεταστεί εξονυχιστικά από τους αρμοδίους της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τον εντοπισμό περαιτέρω ευρημάτων που έχουν σχέση με την υπόθεση.

Αρνείται την όποια εμπλοκή ο Ροδίτης
Από την πλευρά του ο 21χρονος Ροδίτης από τη Λίνδο αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στο έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο νεαρός έχει αρνηθεί να δώσει την όποια κατάθεση προανακριτικά στους λιμενικούς και έχει δηλώσει ότι θα μιλήσει στον Εισαγγελέα και στην Ανακρίτρια Ρόδου.

Την ίδια ώρα ο συνήγορος υπεράσπισής του κ. Άκης Δημητριάδης ζήτησε για λογαριασμό του 21χρονου, 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να έρθει από την πρωτεύουσα συνάδελφός του δικηγόρος, με την οποία θα χειριστούν από κοινού την υπόθεση. Το αίτημα απορρίφθηκε.

Σημειώνεται πως η προθεσμία αυτή (η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει γίνει δεκτή) δεν έχει καμία σχέση με την προθεσμία που θεωρείται βέβαιο ότι θα ζητηθεί από την Ανακρίτρια Ρόδου όπου θα παραπεμφθούν μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους, οι εμπλεκόμενοι.

Όπως έχει διευκρινιστεί από τον κ. Δημητριάδη, ο πελάτης του (ο 21χρονος Ροδίτης) δεν έχει υπογράψει καμία ομολογία, αρνούμενος από την πρώτη στιγμή όσα του αποδίδονται.

Οι αντιδράσεις του κόσμου
Πρώτο και μοναδικό θέμα συζήτησης, όπως ήταν φυσικό τις τελευταίες ημέρες, ήταν αυτό του θανάτου της άτυχης φοιτήτριας. Ωστόσο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης «έπιασε κόκκινο» με τη γνωστοποίηση ότι συνελήφθησαν οι δύο νεαροί φερόμενοι ως δράστες.

Σε κάθε συζήτηση ο κάθε πολίτης είχε να πει και να προσθέσει το δικό του κομμάτι για την υπόθεση και φυσικά να τονίσει την απέχθεια του για την αποτρόπαια αυτή πράξη! Χαρακτηριστικό της αντίδρασης αυτής του κόσμου ήταν αφενός τα σχόλια που γράφτηκαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των δύο κατηγορουμένων και αφετέρου το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε από νωρίς χθες το πρωί έξω από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου. Κόσμος που περίμενε άλλος από περιέργεια για να δει τους συλληφθέντες και άλλος για να εκφράσει την αντίθεσή του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι βρίσκονταν εκεί για συγκεκριμένους σκοπούς.

Αυτό όμως που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν υπήρχε πολίτης που να μην γνώριζε κάθε λεπτομέρεια (αληθινή και μη) που έχει δημοσιοποιηθεί για αυτή την υπόθεση, γεγονός που αποδεικνύει και το μεγάλο ενδιαφέρον με το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις, η κοινή γνώμη.

Σημειώνεται πως το έγκλημα εκτυλίχθηκε στη Νότια Ρόδο, υπήρχαν και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι είτε βρέθηκαν λόγω δουλειάς στην πόλη, είτε ήρθαν αποκλειστικά για να δουν από κοντά τους δράστες και να μάθουν όσα περισσότερα γίνεται για την υπόθεση.

Πανελλαδικό ενδιαφέρον
Από τη πρώτη μέρα, η υπόθεση αυτή προκάλεσε σε πανελλαδικό επίπεδο το ενδιαφέρον και έγινε πρώτη είδηση στα εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έτσι αρκετά συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών και άλλων μέσων έστειλαν συνεργάτες τους στη Ρόδο και χθες έξω από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, «πρωταγωνιστούσαν» οι κάμερες!


Στ. Κιουρτζής: «Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη της κοπέλας»
Δηλώσεις για την υπόθεση έκανε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο συνήγορος υπεράσπισης του αλλοδαπού κατηγορούμενου κ. Στέλιος Κιουρτζής οι οποίες αναφέρουν τα εξής:
«Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν χρήζει δικονομικών και ουσιαστικών κορωνών. Μετά την προσαγωγή του κατηγορουμένου εντολέα μου ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω και αφού υποβάλλω τα αιτήματα, τα οποία δικονομικά ως νομικός συμπαραστάτης του κατηγορουμένου έχω δικαίωμα να υποβάλω ενώπιον της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ρόδου, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα πράγματα πάντοτε όμως με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στη μνήμη της θανούσης, την προάσπιση των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του κατηγορουμένου και πάνω από όλα στην ορθή απονομή της δικαιοσύνης».

Ερωτηθείς ο κ. Κιουρτζής για την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο αλλοδαπός κατηγορούμενος φέρεται να έχει ομολογήσει τη πράξη του είπε:
«Θεωρώ ότι είναι αντιδεοντολογικό και θα έλεγα και παράτυπο να υπεισέλθω στην ουσία της υπόθεσης σε αυτό το πρώιμο στάδιο πριν καν ακόμη προσαχθεί ο εντολέας μου ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και πριν καν ακόμη απολογηθεί. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε πράγματα για λόγους που ουσιαστικά άπτονται της μυστικότητας της προανάκρισης της αστυνομικής αλλά και της κύριας ανάκρισης αλλά και για λόγους ορθής απονομής της δικαιοσύνης αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση». Σημειώνεται πως στην ίδια υπόθεση μαζί με τον κ. Κιουρτζή συνήγοροι υπεράσπισης είναι και οι δικηγόροι κ.κ. Έλλη Σταυριανάκη και Κώστας Διακονής.

Δηλώσεις του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας
Νωρίς χθες το πρωί ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας μίλησε στον «ΠΑΛΜΟ» για την εξιχνίαση του εγκλήματος της κόρης του και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Λιμενικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση και κατάφεραν να την διαλευκάνουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Χθες βράδυ πήρα τον υπολιμενάρχη τον κ. Κατσίκα κατά τις δέκα το βράδυ. Μου λέει «κ. Τοπαλούδη είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», του λέω «αν έχεις κάτι σε παρακαλώ ενημέρωσέ με». Και πράγματι στις 2 παρά τέταρτο με πήρε τηλέφωνο μου επιβεβαίωσε ορισμένα πράγματα και το συμβάν έγινε σε κάποιο σπίτι στη Λίνδο και πιθανώς να υπάρξουν και άλλα στοιχεία και εξελίξεις.

Από όλη την Ελλάδα και από τη Ρόδο είχαμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Να ξαναπώ ένα ευχαριστώ, δημόσια, στα παιδιά που δούλεψαν αυτή την υπόθεση συντονισμένα και μεθοδικά και στον συντονιστή Υπολιμενάρχη κ. Κατσίκα και κατάφεραν να βρεθούν οι ένοχοι – δεν θα τους χαρακτηρίσω διαφορετικά- πριν από την κηδεία του παιδιού μου. Και αυτό θα κάνει λίγο ελαφρύτερο το χώμα του, αύριο»!

Μητέρα της φοιτήτριας: «Να τους καταδικάσει όλη η κοινωνία»
«Να μην το ζήσει μάνα και να μην το βιώσει μέσα στην ψυχούλα της! Έρημη η φωλιά μου, έρημα τα πάντα, έρημα! Το πουλάκι το όμορφο, η περιστέρα μου, η όμορφη, αυτό το παιδί το φάγανε. Στο υπουργείο Εξωτερικών, στο γραφείο «μαμά περνάω καλά», «μαμά με τον διπλωμάτη, μαμά με το πρέσβη μας μίλησε» μου έδωσε άρθρα ιστοσελίδες. Το πουλί μου, το πουλί μου! Πάει η Ελένη! Όλος ο ελληνικός λαός να τους καταδικάσει και όποια μάνα το έχει ζήσει αυτό να μην το ξαναζήσει!


Να προφυλάξουμε τα παιδιά μας! Μιλάω μία σπαραγμένη και κομματιασμένη μάνα! Θέλω όλες οι μάνες να προσέχουν τα παιδιά και να μην εμπιστεύονται κανένα, να μην παύουν να βλέπουν κινδύνους γύρω τους. Εγώ αυτό το μήνυμα έχω να δώσω στην κοινωνία.

Και να τους καταδικάσει όλη η κοινωνία, να υπογράψουν όλοι. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της. Και ευχαριστούμε όλους γιατί είχαμε συμπαραστάτες πάρα πολλούς, από το δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη, από την ανακριτική ομάδα του Λιμενικού, από την αστυνομία. Έκλαψε σήμερα ο πλωτάρχης, όλος ο κόσμος έκλαψε. Άνθρωποι που δεν μας ξέρουν. Όνομα μόνο έχουμε εδώ στο Διδυμότειχο μόνο καλά κάναμε, μόνο κάναμε. Τέτοια πίκρα αυτός ο Θεός που μας έδωσε»!

Ένα κεράκι για την Ελένη
Συγκλονισμένη είναι και η κοινωνία στη Λίνδο για το αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» η δημοτική Σύμβουλος Λίνδου κα. Βανέσσα Παπαδημητρίου δήλωσε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στην περιοχή μας. Απευθύνουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της και δηλώνουμε ότι σε ό,τι χρειαστούν θα είμαστε πάντα δίπλα τους».

Όπως έκανε γνωστό η κα Παπαδημητρίου σήμερα στις 4 το απόγευμα κάτοικοι της Λίνδου αλλά και όσοι θέλουν από τις γύρω περιοχές θα μεταβούν στην παραλία «Φώκια» στο σημείο όπου βρέθηκε η νεαρή κοπέλα νεκρή και θα ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της.


Συλλυπητήρια μηνύματα
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Ο τραγικός θάνατος της Ελένης, προπτυχιακής φοιτήτριας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών και μέλους της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συγκλονίζει. Παρακαλούμε την οικογένεια να δεχθεί τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ευχόμαστε κουράγιο σ’ αυτό το ανείπωτο πένθος».

Επίσης, οι φοιτητικοί Σύλλογοι των Τμημάτων Μεσογειακών Σπουδών, Παιδαγωγικού, Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Ρόδου του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συγγενείς και τους οικείους της αδικοχαμένης συμφοιτήτριάς τους Ελένης Τοπαλούδη.
Στη μνήμη της συναδέλφισσάς τους, φοιτήτριας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών θα κατατεθεί στεφάνι.

Γ. Χατζημάρκος: Εκφράζουμε τη θλίψη μας
Τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο της φοιτήτριας που σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εξέφρασε χθες στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης δήλωσε τα εξής: «Εκφράζουμε τη θλίψη μας γι’ αυτό το τραγικό συμβάν και εκφράζουμε ειδικά τον αποτροπιασμό μας γι’ αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή της Ελένης. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, εύχομαι να μην ζήσουμε ποτέ ξανά τέτοιες στιγμές και να μη βρεθούμε ποτέ ξανά αντιμέτωποι με τέτοια φρικαλεότητα».

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου