Ιπποκράτης Kos Hotel: Το «άτακτο» χρονόμετρο και ο Ιωνικός

Το μικρό του παράπονο για τα …κέφια που παρουσίασε το χρονόμετρο στα τελευταία δύο λεπτά του αμφίρροπου αγώνα με τον Ιπποκράτη Kos Hotel στην Κω το περασμένο Σάββατο εξέφρασε ο Χαρίλαος Τρικούπης.

Ωστόσο έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη φιλοξενία των γηπεδούχων, τους οποίους κι ευχαρίστησε.

«Στα αρνητικά του παιχνιδιού ότι το χρονόμετρο στο κεντρικό ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου δεν σταμάτησε 3 φορές στα τελευταία δύο λεπτά του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να επέλθει αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας μας. Ελπίζουμε το γεγονός αυτό να ήταν τυχαίο και να μην επαναληφθεί ξανά στο μέλλον. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Ιπποκράτη Κω για την άριστη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2» αναφέρει η σχετική ανάρτηση του συλλόγου στα social media.

Ο Ιπποκράτης Kos Hotel, εξάλλου, ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πολύ δύσκολη αποστολή του στη Νίκαια όπου το Σάββατο αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στις 13.00, για λόγους μετακίνησης. Η ομάδα της Κω, που μετράει δύο συνεχόμενες νίκες με τον Κώστα Παπαδόπουλο στον πάγκο της, είχε επικρατήσει στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο Ελλάδας, προκαλώντας αίσθηση, ωστόσο τώρα οι συνθήκες – για το πρωτάθλημα – είναι τελείως διαφορετικές.