Διαγόρας: Στο χειρουργείο αύριο ο Γιώργος Κρητικός

Ο Διαγόρας συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου (14.00) με τον Παμβουπρασιακό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής για τον 6ο Ομιλο της Γ΄Εθνικής.  

Οι «κυανέρυθροι» μετά και τη νίκη στον Πύργο επί του Αστέρα Αμαλιάδας, θέλουν να πράξουν το ίδιο επί της ομάδας της Βάρδας καθώς είναι μια από αυτές που κυνηγούν μια θέση που οδηγεί στην πιο πάνω κατηγορία έστω και μέσα από τους αγώνες μπαράζ.  

Μοναδικός απών από την συνάντηση αυτή θα είναι ο Γιώργος Κρητικός ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Έχει προγραμματισθεί ο άτυχος ποδοσφαιριστής να μπει αύριο στο χειρουργείο για να γίνει η αποκατάσταση στην  ζημιά που έχει στους χιαστούς. 

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη και των συνεργατών του που τους είδαν να έχουν καλή διάθεση εν όψει του αγώνα του Σαββάτου.

Οι «κυανέρυθροι» θα γυμναστούν σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα αλλά και την Παρασκευή το πρωί οπότε και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως χθες δοθείσης της ευκαιρίας ο Πέτρος Ρουτζιέρης παρακολούθησε αγωνιζόμενη την ομάδα της Βάρδας στην Κρεμαστή στο παιχνίδι με τον Φοίβο.