Με το πόδι στο γκάζι ο Διαγόρας

Το ενδιαφέρον των φίλων της Γ΄Εθνικής, στρέφεται σήμερα στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας.

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, ο Διαγόρας υποδέχεται στις 14.00 τον ΠΑΟ Βάρδας και θέλει να προσθέσει ακόμα μια νίκη, σε αυτές που έχει πετύχει το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να διώξει από τις πρώτες θέσεις τον σημερινό του αντίπαλο. Η ομάδα της Βάρδας εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι της διεκδίκησης και θα επιδιώξει σήμερα στο γήπεδο της πόλης μας,  να πάρει κάτι από το ματς με τον Διαγόρα.

Ο «γηραιός» δεν ξεγελιέται σίγουρα από το ματς στην Κρεμαστή που έδωσε η ομάδα της Βάρδας και το 1-1. Οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να κάνουν το παν στον αγωνιστικό χώρο, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να μεγαλώσουν κι άλλο το σερί των επιτυχιών, προσθέτοντας ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους.

Ο Διαγόρας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του, αλλά ο Πέτρος Ρουτζιέρης κάλεσε όλους τους παίκτες του στο γήπεδο κι εκεί θα ανακοινώσει τους έντεκα και τους αναπληρωματικούς του παιχνιδιού για την ομάδα του.
Για το σημερινό ματς έχει κινητοποιηθεί όλος ο κόσμος του Διαγόρα, καθώς είναι απαραίτητη η παρουσία του στην εξέδρα του Δημ. Σταδίου

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Μοναδικός απών από αυτό το παιχνίδι, θα είναι ο Γιώργος Κρητικός, ο οποίος χθες το πρωί πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου του Ιατρικού κέντρου Πειραιά  και υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς, για να αποκατασταθεί η ζημιά που έχει.
Την εγχείρηση έκανε στον έμπειρο αμυντικό ο κ. Καραχάλιος, ο οποίος είχε εγχειρήσει στο παρελθόν τον Λάμπρου, αλλά πιο πρόσφατα και τον Γούλα. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες του στον Διαγόρα, του εύχονται ταχεία ανάρρωση.