Αποχαιρέτησαν τον Διγενή οι Γιαννακόπουλος και Μικκιού

Αποχαιρέτησαν τον Διγενή οι Γιαννακόπουλος και Μικκιού

Αποχαιρέτησαν τον Διγενή οι Γιαννακόπουλος και Μικκιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 211 ΦΟΡΕΣ

Εκτός πλάνων για το υπόλοιπο της σεζόν ο πρώτος εξαιτίας του τραυματισμού στο μηνίσκο κι ο δεύτερος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Σημαντικό παιχνίδι το σημερινό (14.45) με τον Κλεάνθη για τους Κοσκινιάτες εντός έδρας

Γεμάτος απουσίες άλλη μια αγωνιστική, ο Διγενής θα προσπαθήσει σήμερα (14.45) στα Κοσκινού να φτάσει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Κλεάνθη, ο οποίος θέλει κι αυτός τους βαθμούς, για να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τις τελευταίες βδομάδες.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο από πλευράς Κοσκινιατών, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος με πρόβλημα στο μηνίσκο θα προσπαθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν ν’ ακολουθήσει τις πιο …ήπιες υποχρεώσεις μιας ομάδας κατώτερης κατηγορίας και, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του, ευχαρίστησε μάλιστα τον Διγενή για την πραγματική στήριξη όσο ήταν μέλος της ομάδας.

Απών για τη συνέχεια θα είναι και ο Δημήτρης Μικκιού αφού ως δάσκαλος στο επάγγελμα, διορίστηκε σε σχολείο της Αθήνας. Από τη νέα σεζόν θα υπολογίζεται όμως ο Ραφαήλ Θαρρενός με δεδομένο ότι χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στους χιαστούς.

Οι Παύλος Τσιπιζίδης και Παναγιώτης Κυρίτσης είναι επίσης εκτός «μάχης» εξαιτίας τραυματισμών, επιστρέφοντας όμως ο Αντώνης Κετσές, αφού φαίνεται πως ξεπέρασε πια τη θλάση στη γάμπα.

Εκδήλωση στις 22 Δεκεμβρίου

Τέλος, χθες ανακοινώθηκε πως, για την οικονομική ενίσχυσή του ο Διγενής διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τον καλλιτέχνη Στράτο Τσιρακάκη στο Romanza Mare το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και καλεί όλους τους φίλους του να τον ενισχύσουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων