Αποχαιρέτησαν τον Διγενή οι Γιαννακόπουλος και Μικκιού

Γεμάτος απουσίες άλλη μια αγωνιστική, ο Διγενής θα προσπαθήσει σήμερα (14.45) στα Κοσκινού να φτάσει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Κλεάνθη, ο οποίος θέλει κι αυτός τους βαθμούς, για να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τις τελευταίες βδομάδες.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο από πλευράς Κοσκινιατών, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος με πρόβλημα στο μηνίσκο θα προσπαθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν ν’ ακολουθήσει τις πιο …ήπιες υποχρεώσεις μιας ομάδας κατώτερης κατηγορίας και, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του, ευχαρίστησε μάλιστα τον Διγενή για την πραγματική στήριξη όσο ήταν μέλος της ομάδας.

Απών για τη συνέχεια θα είναι και ο Δημήτρης Μικκιού αφού ως δάσκαλος στο επάγγελμα, διορίστηκε σε σχολείο της Αθήνας. Από τη νέα σεζόν θα υπολογίζεται όμως ο Ραφαήλ Θαρρενός με δεδομένο ότι χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στους χιαστούς.

Οι Παύλος Τσιπιζίδης και Παναγιώτης Κυρίτσης είναι επίσης εκτός «μάχης» εξαιτίας τραυματισμών, επιστρέφοντας όμως ο Αντώνης Κετσές, αφού φαίνεται πως ξεπέρασε πια τη θλάση στη γάμπα.

Εκδήλωση στις 22 Δεκεμβρίου

Τέλος, χθες ανακοινώθηκε πως, για την οικονομική ενίσχυσή του ο Διγενής διοργανώνει μουσική εκδήλωση με τον καλλιτέχνη Στράτο Τσιρακάκη στο Romanza Mare το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και καλεί όλους τους φίλους του να τον ενισχύσουν σ’ αυτή την προσπάθεια.