Γιάννης Χαλίκος: Το «Pserimos Villas» δεν πουλιέται ούτε με όλα τα λεφτά του- Ανήκει στην Ψέριμο

Μετά τη δημοσιότητα  που πήρε στην Τουρκία από τον τούρκικο τύπο  το δήθεν ενδεχόμενο αγοραπωλησίας του “Pserimos Villas” ιδιοκτησίας του ομογενή Καλυμνιακής καταγωγής επιχειρηματία Γιάννη Χαλίκου από τον Τούρκο Υπουργό Τουρισμού και ανέδειξε και ο τηλεοπτικός σταθμός Star στο κεντρικό του δελτίο στις 8, το kalymnos-news.gr επικοινώνησε με τον ίδιο το Γιάννη Χαλίκο στην Αυστραλία.

Αυτολεξεί ο Γιάννης Χαλίκος μας ανέφερε:
«Αρκετές φορές έχω δεχτεί οικονομικές προσφορές και μάλιστα αρκετά υψηλές, απο διάφορους για το “Pserimos Villas” στην Ψέριμο που είναι ιδιοκτησίας μου, που δεν γνωρίζω και δεν μπήκα και ουδέποτε στη διαδικασία να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι κατά καιρούς ενδιαφερόμενοι, ειδικά απο τη στιγμή που ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ και ούτε με ενδιαφέρει μελλοντικά ενδεχόμενη πώληση του εν λόγω τουριστικού συγκροτήματος. Το “Pserimos Villas” ανήκει  στην Ψέριμο και δεν ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πουληθεί».

Tελειώνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Γιάννη Χαλίκο μας ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Οι συναισθηματικοί δεσμοί εμένα προσωπικά και της οικογένειάς μου με το νησί της Ψερίμου είναι άρρηκτοι και κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή, δεν αγοράζονται αλλά ούτε πουλούνται ακόμα και για όλα τα λεφτά του κόσμου».

Η προσφορά του σε ιδρύματα του νησιού
Μαζί με πολλές ευχές από το μακρινό Ντάργουιν, ενόψει των Χριστουγέννων και της νέας Χρονιάς, ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας  Γιάννης Χαλίκος, θα διαθέσει 300 γαλοπούλες σε άπορες οικογένειες και Ιδρύματα της Καλύμνου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ο Γιάννης Χαλίκος έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του στην Κάλυμνο, να προμηθευτούν και να διαθέσουν 300 γαλοπούλες μαζί με τα συνοδευτικά τους για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σε άπορες οικογένειες και σε Ιδρύματα του νησιού.

Η διάθεση όλων των παραπάνω θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες με τη δέουσα διακριτικότητα από τους συνεργάτες του Γιάννη στην Κάλυμνο.
Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Χαλίκος προβαίνει σε παρόμοιες δωρεές και ενέργειες. Είναι κάτι που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια ποικιλοτρόπως και σίγουρα για την Κάλυμνο, στις εορταστικές ημέρες που έρχονται αποτελεί τον σύγχρονο Αϊ Βασίλη της.