Το πήρε πάνω του ο Αξιώτης

Το πήρε πάνω του ο Αξιώτης

Το πήρε πάνω του ο Αξιώτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 159 ΦΟΡΕΣ

Πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τον Δαμάγητο στη νίκη με το 3-1 εντός έδρας όπου αντίπαλος ήταν ο αξιόλογος και φέτος Αστέρας Μασσάρων

Σ’ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια προχθές στη Β’ Κατηγορία (α’ όμιλος) όπου αναμετρήθηκαν ο Δαμάγητος με τον Αστέρα Μασσάρων στον Θεολόγο, οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες και παραμένουν στο παιχνίδι διεκδίκησης της ανόδου.

Αν και ο Δαμάγητος ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο 29’ από την πάσα του Δεληγιάννη στον Δημητριάδη και το ωραίο πλασέ του δεύτερου.

Εν συνεχεία ο Δαμάγητος δεν είχε άλλη λύση από τη συνεχή πίεση που έπιασε τόπο και σ’ ένα από τα κερδισμένα φάουλ στο 41’, ο Αξιώτης με απευθείας εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Αστέρα που στο 43’ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κορνεάνου για δυνατό μαρκάρισμα.

Έχοντας την αριθμητική υπεροχή, ο Δαμάγητος έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε και έφτασε κοντά στο γκολ, κατ’ αρχάς στο 55’, με το σουτ του Αξιώτη που βρήκε στο δοκάρι, ενώ στο 75’ ο Τόμπσον πλάσαρε εύστοχα για το 2-1. Ο Αξιώτης ωστόσο στο 86’ βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε για το τελικό σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Βλάχος με βοηθούς τους Ζαρίδα και Ροδίτη.

Δαμάγητος: Μάτσης Π., Μάτσης Α. (88’ Ζερβός), Μέμα (46’Καβάζης), Γρηγοριάδης, Γουμαράς, Αξιώτης, Λαθούρης, Επιφάνης, Μοσκιού, Καψαλάκης (68’ Μπαγιολάρι), Τόμπσον.

Αστέρας: Μαρίνοφ, Δημητριάδης, Κιλασίν, Μουδάτσος (89’ Γκουλιούμης), Στεφανάκης, Χατζημανώλης Α. (89’ Παπαστεφάνου), Δεληγιάννης (88’ Λουκαράς), Στογιανόφσκι, Σακαρέλης, Λούππος (29’ Χατζημανώλης Μ.), Κορνεάνου.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα